Лодка за захранка

Счупили сте любимия си такъм? Попитайте останалите как да се справите с проблема

Модератор: emo vasilev

tun4o
новобранец
новобранец

Лодка за захранка

Мнение от tun4o »

Здравейте колеги,

От доста време следя темите и имам желание да си направя лодка за захранване.
Целта ми не е толкова да спестя пари,а а по-скоро самото удоволствие да си я зглобя сам.

Имам няколко въпроса към колегите които имат опит с подобни инициативи:

1. От къде мога да закупя готов корпос и горе долу каква е цената на нещо, което ще върши работа ? (Целта ми е да носи 1кг захранка в контейнерче, което може и допълнително да монтирам,а под "да върши работа" имам предвид да не се спука счупи и тн от леко удряне например)

2. Каква апаратура и от къде препоръчвате да си закупя ? (Обхват от 200 300 м смятам е напълно достатъчен). Относно колко канална и тн. разчитам на съвети.

3. Какво друго ще ми трябва ? Моторчета, лампички, акумулатори и тн. От къде мога да ги закупя както и също какво ще ми препоръчате ?

С две думи - един готов комплект, който човек трябва само да си зглоби би ми свършил идеална работа, но за съжаление не успях да намеря никъде в интернет.

Благодаря предварително на всички,
Станислав
Аватар
ventyri
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Лодка за захранка

Мнение от ventyri »

Здравей,това е за теб!!!http://www.kvalitet-21.com/sport/produc ... t.43.all.1 ,акумолатори от http://elimex.bg/category/431/akumulato ... .html.Може и от
ebay,това е от мен....
Ако искаш да си щастлив един ден напий се.
Ако искаш да си щастлив един месец ожени се.
Ако искаш да си щастлив цял живот стани рибар.
Аватар
ventyri
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ventyri »

Здравей,http://www.carpbg.com/details.php?id=55 или ,може отново,всичко има в ebay!!!
tun4o
новобранец
новобранец

Мнение от tun4o »

Благодаря колега!

Корпуса изглежда добре.
Сега остава колегите да предложат апаратура и моторче, което ще му подхожда.

С ebay проблеми да пазарувам нямам. Трябва обаче някой да ме насочи към конкретни марки и модели.

Поздрави,
Станислав
Аватар
ventyri
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ventyri »

Аватар
ventyri
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ventyri »

Аватар
ventyri
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ventyri »

За мен са номер 1,или FUTABA,Ako решиш,въпрос на финанси.Може,да разгледаш ,да ти хареса.;conrad ,също ,предлагат.Нужни са ти минимум 3 канала и не е толкова лесно ,колкото изглежда ,направата.чао успех.... :D :D :D
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

Имаше 1-2 теми за правене на такива чудесии във форума, порови се и ги виж. Там ще ти дадат най-точните акъли. :wink:
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
hanzara
новобранец
новобранец

Мнение от hanzara »

tun4o написа:Здравейте колеги,

От доста време следя темите и имам желание да си направя лодка за захранване.
Целта ми не е толкова да спестя пари,а а по-скоро самото удоволствие да си я зглобя сам.

Имам няколко въпроса към колегите които имат опит с подобни инициативи:

1. От къде мога да закупя готов корпос и горе долу каква е цената на нещо, което ще върши работа ? (Целта ми е да носи 1кг захранка в контейнерче, което може и допълнително да монтирам,а под "да върши работа" имам предвид да не се спука счупи и тн от леко удряне например)

2. Каква апаратура и от къде препоръчвате да си закупя ? (Обхват от 200 300 м смятам е напълно достатъчен). Относно колко канална и тн. разчитам на съвети.

3. Какво друго ще ми трябва ? Моторчета, лампички, акумулатори и тн. От къде мога да ги закупя както и също какво ще ми препоръчате ?

С две думи - един готов комплект, който човек трябва само да си зглоби би ми свършил идеална работа, но за съжаление не успях да намеря никъде в интернет.

Благодаря предварително на всички,
Станислав
1 Готовите корпоси са скъпи.направи си сам 2Апаратура на HK също ще ти свъри работа 3 Мотори.спиид контролел,серво машинки,деивуди.перки,батерия. С две думи-готов комплект,да сглобиш,трудно е да на мериш. Поздрави
гр.Аксаково
Аватар
kemo
новобранец
новобранец

Мнение от kemo »

Здравей колега. Сайта има секция за платени обяви.
На колегата може да помогнеш на ЛС.

КОРПУС ТРИМАРАН
Аватар
Wild Carp
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Wild Carp »

Колега в един друг риболовен форум те отрязаха с тая реклама а??? Драги колеги корпуса към въпросния линк освен че се предлага от господин-Х от гр. Добрич се предлага и от друг господин от гр.София,същия корпус със същите данни и двамата са производители но от различни градове и със различни телефонни номера и искам да предупредя всеки които иска да си поръча такъв корпус да си приготви поне 50 лева капаро,и двете обяви са в продавалник,имайте си едно на ум,хайде весели празници от мен :wink:
"Затуй напредваме кат рак с таквизи патриоти и дето стъпи техний крак-там никнат идиоти!" Петко Р. Славейков
Аватар
kemo
новобранец
новобранец

Мнение от kemo »

Wild Carp написа:Колега в един друг риболовен форум те отрязаха с тая реклама а??? Драги колеги корпуса към въпросния линк освен че се предлага от господин-Х от гр. Добрич се предлага и от друг господин от гр.София,същия корпус със същите данни и двамата са производители но от различни градове и със различни телефонни номера и искам да предупредя всеки които иска да си поръча такъв корпус да си приготви поне 50 лева капаро,и двете обяви са в продавалник,имайте си едно на ум,хайде весели празници от мен :wink:

Колега, аз не съм Г-н Х, никога не съм си крил името.В другият форум най-учтиво ми обясниха,че трябва да си платя за реклама. Другият колега от София се казва Георги Иванов, а аз съм Кямран Садък. Двамата работим заедно по този проект с корпуса, неговият сайт е http://baitboat.alle.bg/ и можеш да го попиташ за всичко,за което се съмняваш! А за въпросните 50 лв! Ами ако 5 човека си поръчат и всички се откажат? Все пак с колегата сме инвестирали /може за други да е малко/ за нещо!
Последно промяна от kemo на Пон Дек 17, 2012 12:34 pm, променено общо 1 път.
Аватар
Wild Carp
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Wild Carp »

Колега дори и да е така нали разбираш че живеем във времена на лъжа и измама,съгласен със тебе че може някой да се откаже но понеже не всеки може да си позволи готова лодка от порядъка на 800-1000 лева или било то заради тръпката сам да си я сглоби и заради това интереса към готовите корпуси е голям,не вярвам от 10 човека 5 да се откажат,пращай ги със наложен платеж то на които му хареса като си огледа пратката ще си я вземе!!! То по същата логика ако 20 човека пратят 50 лева капаро това са 1000 лева,трябва да има някаква гаранция на първо време поне докато достатъчно хора вече си вземат от този продукт!!! Ще ти дам пример-мой приятел си поръча цяла лодка от едно момче което прави лодки за захранка(няма да му споменавам името за да не стане реклама)по телефона,няма капаро няма мапаро,когато лодката му стана му се обади да отиде да си я вземе след което моя човек отиде и след редица тестове и показна приятеля ми си я плати и се прибра,тука говорим за лодка която струва 1200 лева,ами ако 10 човека си поръчат лодки от него и не ги вземат-както ти каза......помисли по въпроса иначе корпусите не са лоши :wink:
"Затуй напредваме кат рак с таквизи патриоти и дето стъпи техний крак-там никнат идиоти!" Петко Р. Славейков
Аватар
kemo
новобранец
новобранец

Мнение от kemo »

Ок, остава без капаро, на наш риск :D ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ !
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

На мен ли ми се струва, че към края темата задълба от това как да си направим или поправим, в посоката как да си купим-продадем ня`ква стока.... :evil: :?:
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Публикувай отговор

Обратно към “Как да си поправя или направя...?”