Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на фидер
naRiba.com

Форум

Счупена секция на фидер
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- вече хвърля и на тежко
Счупена секция на фидер
Здравейте!Днес на Дунав успях да счупа последната секция,тази ,в която се поставя връхчето.На второто хвърляне се скърши буквално като солета:

Въпросът ми е,това може ли да се поправи,или още по-добре,ако някой знае от къде може да се поръча частта,ако въобще може.Става въпрос за прът Mitchell Universe 3.30m.,акция 60-120гр.Счупи се с кошничка 80гр. чисто тегло+захранката.
Предварително благодаря.

Въпросът ми е,това може ли да се поправи,или още по-добре,ако някой знае от къде може да се поръча частта,ако въобще може.Става въпрос за прът Mitchell Universe 3.30m.,акция 60-120гр.Счупи се с кошничка 80гр. чисто тегло+захранката.
Предварително благодаря.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Re: Счупена секция на фидер
Подлежи на ремонт
Далеч си ми иначе.......
За Дунав си вземи хеви фидер и да е 3.90-4.50м.Акция до 150гр.

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- вече хвърля и на тежко
Ако знаеш как ми олекна!!!Те това ме интересуваше най-вече,дали изобщо става да се поправи.Благодаря!!!
Последно промяна от vdo на Съб Ное 03, 2012 6:33 pm, променено общо 1 път.
-
- вече хвърля и на тежко
Ще те послушам.Този го взех за много по-малка река и затова е толкова къс,но така и така мислех да вземам нещо по-яко.butnik написа:....
Правилно те е насочил колегата. Аз съм с 3.90м до 150 гр. и мятам 80гр. хранилка + храната на 75м. без да се тревожа 

Above us only sky
-
- вече хвърля и на тежко
Абе да не ти се случва,още не си започнал риболова и требва да си ходиш....сгади ми се и още ми е гадно.Между другото ,някой може ли да ми даде точни координати на Стенли,за който някъде тук прочетох,че е добър майстор по тези работи?lfc_boy написа:
- antivik
- кандидат преподавател
Я Бутник, сподели технологията на поправяне, що и аз го имам този проблем с една върхова секция на Лазер Карп/верно не е фидер/ сопа.butnik написа:Подлежи на ремонтДалеч си ми иначе.......

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
-
- Модератор
Някъде четох, че като стане студено и карбона се троши като солета.То май си зависи от карбона, защото вчера и на мен се строши връхчето на една от въдиците ми. Мисля, че Exori Trout беше, модел за риболов на пъстърва.Та всяка подадена информация ще бъде полезна и за мен и за други колеги.
Пиши лично на Мариан Лозев http://forum.nariba.com/memberlist.php? ... ile&u=1539 да ти даде телефона на Стенли и да се разберете.vdo написа:някой може ли да ми даде точни координати на Стенли,за който някъде тук прочетох,че е добър майстор по тези работи?
Между другото е много добър майстор.
п.п.Имай на предвид, че Стенли е от София и ще трябва да го пратиш по куриер.
-
- вече хвърля и на тежко
Мерси много,колега!Аз вече успях да намеря местен човек тук във Видин ,който се занимава с това,но ще имам предвид твоето инфо,а и ще е полезно и на други/дано повече не се налага и на никой не го пожелавам/.Имах уговорка с мой човек ,да пратя частта чрез него до София,ако намеря координатите,но да видим какво ще стане с местния майстор,днес следобед ще е готова.
-
- вече хвърля и на тежко
Значи,станало е те това-дали ще държи,ще видя ,като го тестирам другата събота.

- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Ако не забравя утре ще снимам ремонтирана вчера 2 секция на мач от Ганди видиш за какво става дума 

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- вече хвърля и на тежко
Знам бе,човек
Гледах снимки тук-там на направени много професионално и перфектно пръчки,но щата Видин е далече отвсякъде- беше ми все на акъла това нещо,а не успях да намеря точни адреси на някой добър майстор по София и избързах малко.И те така 

-
- учете се от него
Колега, сори за изказа, ама това е пълен ташак; по-добре нахрани кучето, шляпни жена си по задника(или детето) и не пипай нищо; камо ли да я тестваш на Дунав или където и да е другаде!vdo написа:Значи,станало е те това-дали ще държи,ще видя ,като го тестирам другата събота.

- antivik
- кандидат преподавател

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!