Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Забравена въдица
Модератор: dantho.mihov
- bobo_33333
- кандидат преподавател
Забравена въдица
Към всички колеги,посетили мястото под Полицията в гр.Севлиево, става въпрос за понеделник сутринта по тъмно...
Приятел си е забравил ,въдицата ,неделя вечер,тръгнал си е последен ,след мен,въдицата е :
Телемач FILSTAR PREMIER 4,50m
Макара SHIMANO ALIVIO 2500RB-заден аванс
Ako някой има информация или е видял ,чул нещо за въдицата ,МОЛЯ да пише на лични или да звънне на тел .0887373226.
Анонимността е гарантирана...
Ще има почерпка и награда за информацията,все пак въдицата е на стойност 100-120лв
Надявам се да има добросъвестни колеги и да я върнат...
Приятел си е забравил ,въдицата ,неделя вечер,тръгнал си е последен ,след мен,въдицата е :
Телемач FILSTAR PREMIER 4,50m
Макара SHIMANO ALIVIO 2500RB-заден аванс
Ako някой има информация или е видял ,чул нещо за въдицата ,МОЛЯ да пише на лични или да звънне на тел .0887373226.
Анонимността е гарантирана...
Ще има почерпка и награда за информацията,все пак въдицата е на стойност 100-120лв
Надявам се да има добросъвестни колеги и да я върнат...

Аз там съм пораснал...
- Vid
- кандидат преподавател
Re: Забравена въдица
Ти па колега
Тук не е Швейцария, където и след седмица да идеш да си потърсиш нещата, пак ще си ги намериш...., тук и лайното да си забраИш някъде пак шА ти го налапат

Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- gupata_riba
- вече хвърля и на тежко
Дай Боже на теб да се случи ,да се посмеем и ниеVid написа:Ти па колегаТук не е Швейцария, където и след седмица да идеш да си потърсиш нещата, пак ще си ги намериш...., тук и лайното да си забраИш някъде пак шА ти го налапат
![]()
![]()

На къса плувка ,в репея
- Vid
- кандидат преподавател
Мнението ми не съдържа и грам насмешка към загубата на колегата. По скоро се смея на скапания ни български манталитет..., ебахти и крадливото племе дето сме.gupata_riba написа:Дай Боже на теб да се случи ,да се посмеем и ниеVid написа:Ти па колегаТук не е Швейцария, където и след седмица да идеш да си потърсиш нещата, пак ще си ги намериш...., тук и лайното да си забраИш някъде пак шА ти го налапат
![]()
![]()
![]()
А, какво да правя? Да плача ли? Такава е реалността....
п.п. А на мен ми се случи с кутия с воблери. Пожелах им нещо такова

Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- boreto1
- разбира нещата
- Обратна връзка:
С приател сме на риба и час преди да си дръгнем извади си момчето живарника да изсъхне да не му мирише в колата и минаха 2 ма и жеварника изчезна но след 40 минутни разправий се намери -скрили го в храстите -тва е България (Цигания)се тая вече разликите ги няма,помията е на всякъде