Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

ТЕМА ЗА РАЗМИСЪЛ!!!!
ТЕМА ЗА РАЗМИСЪЛ!!!!
Мястото е язовир Искър,бреговата ивица под резервата от страната на Ихтиман.
- begleca_sv
- кандидат преподавател
Re: ТЕМА ЗА РАЗМИСЪЛ!!!!
навсякаде е така колека мизерници бол !!!
Обичам природата, но не само на картинка !!!
-
- вече хвърля и на тежко
Ебаси,това прилича на сцена от сръбски филм ,от рода на "Черна котка,бял котарак"...
- boreto1
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Аз затова не ходя там в тази мизерия -а на входа на отбивката има голям контейнер в който след излета да си изхвърлиш помиите
- pacho109
- сериозен играч
И на Ивайловград е така и на Кърджали и те така... 

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
- Бай Иван
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Това не е нищо, я се разходи по софийските баластриери или горе на Ботунец за да видиш истиниските "красоти" на бг рЕболовци.
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Основната картинка по родните пътища и водоеми 

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- учете се от него
Знам ще кажете НЕ НАША РАБОТА ма ако всеки при подобна гледка спре и посъбере поне една торба от тези боклуци положението няма да е токова зле - нали 

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
- Красимир Атанасов
- учете се от него
- Бай Иван
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
И да излижеш подобно място то ще е същото, аре не след седмица но до 10 дена!!!strijok написа:Знам ще кажете НЕ НАША РАБОТА ма ако всеки при подобна гледка спре и посъбере поне една торба от тези боклуци положението няма да е токова зле - нали
Събирал съм по 6 голями чувала от същото това сметище и 1 чувал с консервени кутии и файда никаква.А пластмасовите шишета ги горя на място защото колата ми не ги побира а,иначе ние във форума може да се убеждаваме един на друг колко пазим '' природата''.

-
- учете се от него
И не си ли тръгна с удовлетворение
макар че следващия път е дори по-лошо.
Колкото и малко да ни се струва това което правим, а ние го правим за себе си, рано или късно ще направи впечатление на другите и те ще започнат да си прибират боклуците и след време дори и за децата ни ще има полза. Ако махнем с ръка и теглим по една майна на боклуците(дето хвърлят другите боклуци) няма да видим ни едно чисто място.

Колкото и малко да ни се струва това което правим, а ние го правим за себе си, рано или късно ще направи впечатление на другите и те ще започнат да си прибират боклуците и след време дори и за децата ни ще има полза. Ако махнем с ръка и теглим по една майна на боклуците(дето хвърлят другите боклуци) няма да видим ни едно чисто място.
Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
-
- вече хвърля и на тежко
нека наречем тези хора коитоса го направили така: ИДИОТИ, МАЛОУМНИЦИ И КРЕТЕНИ. явно на тях им харесва, представете си каква мизеря е в техните домове
Разбира се съм доволен че, съм почистил природата даже приятелите ми викат че, съм станал маняк на тема чистене и аз повече чистя боклуци от колкото ловя риба но...........

- MITKO70
- кандидат преподавател
Така е за съжаление,и аз се борих с това ,но от 2г.го отписах яз.Искър,няма оправия.Точно там 2010-2011г. отивахме преди откриването и всичко си беше чисто.НО,след откриването се изхвърлят на 2-3 места боклук и после другите рашават/ЗАЩО?/това са сметищаpano64 написа:Събирал съм по 6 голями чувала от същото това сметище и 1 чувал с консервени кутии и файда никаква.А пластмасовите шишета ги горя на място защото колата ми не ги побира а,иначе ние във форума може да се убеждаваме един на друг колко пазим '' природата''.

Всичко може,но не всеки го можe.