Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

на пясака
Модератор: bobopeli
- baimangal_s4ernicata
- новобранец
- Обратна връзка:
на пясака
днес им направих тотално разбиване на каракудите,които са от 400 до 800гр.рибата ве4е трагна и яде здраво,по разливите и плитките места.аз ли4но днес хванах 38 каракуди
цепа, лепа и волканизирам
- ivan taxito
- новобранец
на пясъка
На краварника въртят валати.Бански дол е мястото.18гр. Ваглер-1м.дълбочина,и 50-60м.вътре.Малко храна,на бял и на червен почти няма значение.
Моята риба никой неможе да я хване.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: на пясъка
???????????????????????ivan taxito написа:На краварника въртят валати.Бански дол е мястото.18гр. Ваглер-1м.дълбочина,и 50-60м.вътре.Малко храна,на бял и на червен почти няма значение.

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
-
- научил се да хвърля
Re: на пясъка
постави ме в шах колега, с този бански долivan taxito написа:На краварника въртят валати.Бански дол е мястото.18гр. Ваглер-1м.дълбочина,и 50-60м.вътре.Малко храна,на бял и на червен почти няма значение.

TRABUCCO
-
- новобранец
-
- разбира нещата
- borislav58
- сериозен играч
Колеги най доброто место е от към Старосел , през ябълките пътя нее чак толкова лош . Може и през Беловица като свърши селото , вляво през реката покрай старите гробища, през гората нагоре като стигнете на равното вляво около стотина метра направо след това в дясно, около двеста метра в ляво ,през гората направо около стотина метра това е пътя но за предпочитане в това мокро време може да има нежелателно затъване затова по добре през Старосел като излезете от Старосел след моста в ляво през ябълките пътя води до Язовира Пясъчник . Вярно е рибата дава доста здраво / каракудата/ сега се върнаха от там едни комшии с по един живарник каракуда Наслука.................,
- ivan_yo
- разбира нещата
НАЛИ ИДВАШ ОТ ПЛОВДИВ ? ЗНАЧИ пряедполагам че минаваш през Калояново и при Черничево наляво за Старосел. Такаааа, не след Старосел , а точно приди да влезнеш в Старосел и то преди мостчето има отбивка наляво покрай ЯБАЛКОВАТА градина, и все по него път та чак на язовира. по пътя и от ляво и от дясно има ябалкови овошки но тези от ляво са добре гледаните (това за ориентир) И внимавай на едно място има да сипресича през една рекичка (та да няма някаква лоша дупка във водата )racing написа:Borislav-
благодарности за инфото но моjешли да ми обясниш по подробно пътя след старосел Чувал сам за този път но не сам минавал моjе и да сам там в сабота ако не вали дъзд
ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
- ivan taxito
- новобранец
на пясъка
Колега ''racing'' какво стана с инфото за пясъка или ръцете ти са заети от чистене на риба.Минава ли се сега по пътя след тези дъждове 

Моята риба никой неможе да я хване.