RIP!!! КЕМБЪЛА , ПОЧИВАЙ В МИР!

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

БОВСКИЯТ КОРМОРАН
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

RIP!!! КЕМБЪЛА , ПОЧИВАЙ В МИР!

Мнение от БОВСКИЯТ КОРМОРАН »

ИзображениеИзображение[/URL] ИзображениеИзображениеИзображение Изображение

Тежка катастрофа стана на бул. “Цариградско шосе” тази нощ.
При инцидента е починал известният телевизионен водещ Емил Трифонов – Кембъла От МВР съобщиха, че инцидентът е станал тази сутрин около 4.50 часа срещу бл.107, близо со хотел "Плиска".Лек автомобил "Мерцедес", управляван от 32- годишен мъж, се блъснал последователно в микробус"Форд Транзит" и лек автомобил "Рено". шофьорът на "Мерцедеса" е бил с алкохол 1,2 промила в кръвта.Емил Трифонов, който пътувал в "Мерцедес"-а е починал в "Пирогов", а водачът след преглед е освободен. Причините за възникналия инцидент се изясняват. Работата по случая продължава.Емил Трифонов, по-известен като Кембъла, е роден на 19 юни 1964 г. в град Бяла Слатина. Занимава се с музика, пише книги, води радио и телевизионни предавания. Последният му работен пристан е в телевизия Би Би Ти като водещ на предаването "55 минути".Според информация на Дарик радио катастрофата е предизвикана от "Мерцедес"-а, който се е движел с висока скорост по булеварда в посока центъра.След удара микробусът, превозващ цветя, е изхвръкнал около 50 метра по магистралата.Минути след инцидента на мястото на катастрофата са изпратени коли на пожарната, бърза помощ и полицията. Движението по булеварда е затворено, тъй като се е наложило да режат автомобила, за да извадят тялото на Кембъла.

ГОЛЯМ РИБОЛОВЕЦ И ГОЛЯМ ЧОВЕК http://www.youtube.com/results?search_query=kembula
Изображение
http://www.vbox7.com/play:ce2b1664
Последно промяна от БОВСКИЯТ КОРМОРАН на Нед Мар 18, 2007 9:12 pm, променено общо 3 пъти.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
georgi_sarafov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: RIP!!! КЕМБЪЛА , ПОЧИВАЙ В МИР!

Мнение от georgi_sarafov »

BOVSKIQ KORMORAN написа:ИзображениеИзображение[/URL] ИзображениеИзображениеИзображение ИзображениеЖалко голям риболовец беше.Почивай в мир Кембъл

Тежка катастрофа стана на бул. “Цариградско шосе” тази нощ.
При инцидента е починал известният телевизионен водещ Емил Трифонов – КембълаОт МВР съобщиха, че инцидентът е станал тази сутрин около 4.50 часа срещу бл.107, близо со хотел "Плиска".Лек автомобил "Мерцедес", управляван от 32- годишен мъж, се блъснал последователно в микробус"Форд Транзит" и лек автомобил "Рено". офьорът на "Мерцедеса" е бил с алкохол 1,2 промила в кръвта.Емил Трифонов, който пътувал в "Мерцедес"-а е починал в "Пирогов", а водачът след преглед е освободен. Причините за възникналия инцидент се изясняват. Работата по случая продължава.Емил Трифонов, по-известен като Кембъла, е роден на 9 юни 1964 г. в град Бяла Слатина. Занимава се с музика, пише книги, води радио и телевизионни предавания. Последният му работен пристан е в телевизия Би Би Ти като водещ на предаването "55 минути".Според информация на Дарик радио катастрофата е предизвикана от "Мерцедес"-а, който се е движел с висока скорост по булеварда в посока центъра.След удара микробусът, превозващ цветя, е изхвръкнал около 50 метра по магистралата.Минути след инцидента на мястото на катастрофата са изпратени коли на пожарната, бърза помощ и полицията. Движението по булеварда е затворено, тъй като се е наложило да режат автомобила, за да извадят тялото на Кембъла.

ГОЛЯМ РИБОЛОВЕЦ И ГОЛЯМ ЧОВЕК
Изображение
Bezdna
новобранец
новобранец

Жалко!!!!

Мнение от Bezdna »

Много е тъжно, когато си отива нелепо такъв пич като Кембъла. Без да го познавам лично, изпитвам много яд от това, че няма да мога повече да се кефя на остроумието на този човек, който изглежда, че беше сърдечен и умен мъж. :cry: :cry: :cry: :cry: Между другото на повечето новинарски места в нета са сгрешили датата му на раждане, която е 19.06.. Беше и колега доколкото знам. Дано почива в мир! :cry: :cry: :cry: :cry:
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

Лека му пръст на Кембъла!Той беше човек,който не се страхуваше да каже това,което другите не смееха даже и да си помислят.Първо в радиото ,а после в телевизията,предаванията му бяха изпълнени с непримиримост и човечност.Голяма загуба за нас феновете му.
ИзображениеИзображение
http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
docenta
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от docenta »

Бог да го прости Кембъла! Така и не можахме да идем заедно на риба, заради тая пуста работа. Да ти е лека българската пръст, Емо!
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!

Риболовна академия "Негован"
Аватар
dimitar_
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dimitar_ »

ЛЕКА му пръст на Кембъла...!
Ние си го имаме за РАЗГРАДЛИЯ !!!
Най - лошото е , че СМЪРТА не подбира... и за жалост прибира тези , без които не можем да си представим , че ще започне каквото и да е !!! Докато те помним , ти ще бъдеш ЖИВ...
ПОЧИВАЙ В МИР !!!
SaioKi
новобранец
новобранец

Мнение от SaioKi »

жалко че си отиде такъв човек. харесваше ми заради това че неспестяваше на никой нищо винаги казваше това което си е
Изображение
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

ЛЕКА МУ ПРЪСТ УВАЕЖАВАН ОТ МЕН ЧОВЕК
БОВСКИЯТ КОРМОРАН
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от БОВСКИЯТ КОРМОРАН »

за тези които не са се докосвали до интелекта му ето едно интервю за сайта на лесбийките
http://www.bg-lesbian.com/interviutavip ... embala.htm
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
rikosheth
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от rikosheth »

ЛЕКА МУ ПРЪСТ НА КЕМБЪЛА!
Преди няколко години благодарение на моя приятел 'чичо' Владо имах удоволствието да се запозная с този човек и да направим един съвместен излет на Шабла и Мартиновите скали...ГОТИН ОБРАЗ БЕШЕ!
НЕКА БОГ МУ ПРОСТИ И ДА ПОЧИВА В МИР!
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

умрел некьв ...голема работа...кво като е КЕМБЬЛА..на всеки може да се слу4и..гадно зву4и,ама така си е :!: кво зна4и "шофьора на мерцедеса бил с 1.2 промила"?МЕРЦЕДЕСА,дето се е возил ..кембьла!!!!!ми да мрат такива,що ми заплашват и МОЯ живот????
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

5кила написа:умрел некьв ...голема работа...кво като е КЕМБЬЛА..на всеки може да се слу4и..гадно зву4и,ама така си е :!: кво зна4и "шофьора на мерцедеса бил с 1.2 промила"?МЕРЦЕДЕСА,дето се е возил ..кембьла!!!!!ми да мрат такива,що ми заплашват и МОЯ живот????
Лека му пръст на човека! Тоз Кембала беше рибар, чел съм неква статия миналата година в списание на риба ..........Щом е бил рибар начи е свестен :idea: Обаче споделям и мнението на 5кила миналата година пак на плиска някъв алкохолик размаза 7-8 човека и кво стана.....едните в гроба а пияницата герой! Телевизията го направи известен....................! ебати държавата.............
5кила..........ами ако твоя син беше на тази спирка да чака автобус?.......или някой от вошето семейство колеги..................? :idea: щяхме ли да сме толкова толерантни? :idea:
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

ако не знаех кво ТО4НО имаш впредвид,моеше и да се обидя..но понеже аз имам СЬЩОТО впредвид,та така...напили се хората,трьгнали на некьде-на всеки се слу4ва!амяа като не могат да карат пияни де са трьгнали?лека му прьст на 4овека,бил той кембьл,бил кой и да е..преебал се-то4ка-живи здрави да сме,па децата ни най ве4е-а то като дойде...един приятел казва следното:кое си требе,оно 4е буде...и е прав,а аз казвам-никой не се е отьрвал жив от тоя живот :idea: яж си,пии си-новите дрехи и така,верно,кембьла ми е бил винаги крайно противен и дразнещ,но но умрело 4ове4ето-кофти!!!беее,да му мислят ЖИВИТЕ!!!!!амин
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

сьвсем,така,отговорно искам да умрат и слави,ники кьн4ев,христо стои4ков,и едни сьседи....шегувам се де,вьпреки,4е не сьвсем..на мен брат ми ми умре в рьцете и оттогава сьм брутален и фаталист,те това е всьщност!!!!
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

5кила написа:сьвсем,така,отговорно искам да умрат и слави,ники кьн4ев,христо стои4ков,и едни сьседи....шегувам се де,вьпреки,4е не сьвсем..на мен брат ми ми умре в рьцете и оттогава сьм брутален и фаталист,те това е всьщност!!!!
Ей сега гледам новините 13 загинали само днес 33-ма от началото на март...... катастрофи :( кво става ........в тази малка българия.... :smt102
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”