Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Последни слънчеви лъчи...
- Vesko1
- сериозен играч
Последни слънчеви лъчи...
Тая неделя,пиейки си сутрешното кафе с моя приятел,стояхме пред дилемата-да ходим или не вообще на риболов.Информацията която събрахме през седмицата говореше за пълно капотиране на местата които посещаваме.Уж на Широко поле вадели костур...на Енчец също,но..от никъде не успяхме да потвърдим информацията.
Към 8.00ч взехме решение...тръгваме пък каквото-такова.
Напазарувахме ядене,бях взел и малко винце от новата реколта...и в 9ч бяхме вече на водоема...Разпънахме въдиците...сложихме столчетата и масата...сипахме по едно кафе и айде хаирлия да е...

Това ни беше "работното" място...

Па изпече едно слънцеее...мечта.Такива топли зимни дни е голям кеф да си на язовира и да си ловиш само по пуловерче,а не да се гънеш от студ...

Тактиката беше следната... опънахме няколко фидера инлайн монтаж,но освен няколко почуквания нищо интересно не им се случи...на фидерите де..
Само дето ги мъкнахме и си загубихме половин час от релакса ...да ги монтираме.

На единия мач...бяхме забили жива рибка,белким излъжем някой костурляк или щука...обаче и там греда.
Тогава се съсредоточихме върху...плувкарския риболов.Колегата ловеше с директен 7-ца, а аз с един теле-мач 4,20...с неподвижна плувка 1 гр.И започнаха едни уклеи....бабушки....и няколко костура.Кълвеше само и единствено на бял червей.

Към обяд разсипахме винце...биричка,нарязахме там мезелъци...и на лицето ни се изписа блажена усмивка.Какво му трябва на един риболовец...хубаво слънчево време,безветрие ,хапване и пийване в приятна компания...и отвреме на време да удари и по некоя рибка.Кеф отвсякъде.Та наскубахме 50-60 уклея..рубриката гол след гол...отбрахме си по 20 броя от по едрите...мезе за довечера за формула 1....допихме напитките и така приключи този хубав слънчев ден.

Наслука колеги!......
Към 8.00ч взехме решение...тръгваме пък каквото-такова.
Напазарувахме ядене,бях взел и малко винце от новата реколта...и в 9ч бяхме вече на водоема...Разпънахме въдиците...сложихме столчетата и масата...сипахме по едно кафе и айде хаирлия да е...

Това ни беше "работното" място...

Па изпече едно слънцеее...мечта.Такива топли зимни дни е голям кеф да си на язовира и да си ловиш само по пуловерче,а не да се гънеш от студ...

Тактиката беше следната... опънахме няколко фидера инлайн монтаж,но освен няколко почуквания нищо интересно не им се случи...на фидерите де..

На единия мач...бяхме забили жива рибка,белким излъжем някой костурляк или щука...обаче и там греда.
Тогава се съсредоточихме върху...плувкарския риболов.Колегата ловеше с директен 7-ца, а аз с един теле-мач 4,20...с неподвижна плувка 1 гр.И започнаха едни уклеи....бабушки....и няколко костура.Кълвеше само и единствено на бял червей.

Към обяд разсипахме винце...биричка,нарязахме там мезелъци...и на лицето ни се изписа блажена усмивка.Какво му трябва на един риболовец...хубаво слънчево време,безветрие ,хапване и пийване в приятна компания...и отвреме на време да удари и по некоя рибка.Кеф отвсякъде.Та наскубахме 50-60 уклея..рубриката гол след гол...отбрахме си по 20 броя от по едрите...мезе за довечера за формула 1....допихме напитките и така приключи този хубав слънчев ден.

Наслука колеги!......

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Re: Последни слънчеви лъчи...
Чудесен риболов ние с баща ми днес на Янтра се изложихме тотално 

Риболова е хоби.Наслука 

- Vesko1
- сериозен играч
И аз така мисля Симо...зимния риболов е трудна работа.Рибата се е забила вече тотално в дълбокото.Ето одеве ми се обадиха че са вадили костури от 9 м дълбочина...на Енчец от понтона на Мишо.Ние обаче търсим места без калабалъци...диво да е ,да няма хора да ти хвърлят върху главата.Затова уклей-уклей...каквото това.Важното е кефа да е на макс..simo72 написа:Ми то кво да каже човек ??? - Супер !!!

Благодаря.Чак чудесен не е ...ама поне имаше някаква динамика под плувките ни.Другия път и вие с баща ти ще хванете.Тя рибата къща няма...David Kamenov написа:Чудесен риболов ние с баща ми днес на Янтра се изложихме тотално

- borislav58
- сериозен играч
Εеееей Весо завиждам ти на слънчевото време .Направил си добър слънчев риболов.Днес се греяхме ние на огън . 

Последно промяна от borislav58 на Нед Ное 18, 2012 7:51 pm, променено общо 1 път.
Всичко заебавам и за риба заминавам!
-
- кандидат преподавател
Аз съм фен на зимния риболов. Днес направих прилично количество кефали , и съм абсолютно съгласен с това , че рибата започна да се групира в по- дълбоките участъци на реката. За съжаление , нямам фото , но скоро ще си заприходя !Vesko1 написа:И аз така мисля Симо...зимния риболов е трудна работа.Рибата се е забила вече тотално в дълбокото.Ето одеве ми се обадиха че са вадили костури от 9 м дълбочина...на Енчец от понтона на Мишо.Ние обаче търсим места без калабалъци...диво да е ,да няма хора да ти хвърлят върху главата.Затова уклей-уклей...каквото това.Важното е кефа да е на макс..simo72 написа:Ми то кво да каже човек ??? - Супер !!!
Благодаря.Чак чудесен не е ...ама поне имаше някаква динамика под плувките ни.Другия път и вие с баща ти ще хванете.Тя рибата къща няма...David Kamenov написа:Чудесен риболов ние с баща ми днес на Янтра се изложихме тотално

Върл Shimano фен!
- Vesko1
- сериозен играч
Благодаря!Що палихте огън бре...студено ли беше.При нас 18 градуса докара следобяда,чак са изпотих под дебелия пуловер...borislav58 написа:Εеееей Весо завиждам ти на слънчевото време .Направил си добър слънчев риболов.Днес се греяхме ние на огън .

- lif3house
- разбира нещата
Страхотен риболов! Добре, че си се възползвал от хубавото време
simo72 написа:Ми то кво да каже човек ??? - Супер !!!

- Антон Тонев
- сериозен играч
Весе, къде си се побил на тоя камънак бе.Ама ти ша знаиш другия път
.Иначе готина маса избара.Браво за излета.Бая бира има да пиеш с тая уклейка.

Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- Vesko1
- сериозен играч
Тъкмо това правя сега...ям си "чаушан"....и си пия биричка ,гледайки как Хамилтън натиска Фетел....а моя човек е 3-ти.Интригата ще се реши в Бразилия май...Антон Тонев написа:Весе, къде си се побил на тоя камънак бе.Ама ти ша знаиш другия път.Иначе готина маса избара.Браво за излета.Бая бира има да пиеш с тая уклейка.
![]()

п.с.
....йесссссссссс...Хамчо издуха редбулеца....и разликата става 12 точки само...Моя фаворит Алонсо има шанс...

- ninastefanina
- сериозен играч
Вес разбил си ги.Да ти завиди човек 

I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
- Vesko1
- сериозен играч
Мерси Нинка!Бе фанаахме по некое рибе...нема се оплакваме.Хубавото при нас е че сме на по 15 минути и от 2-та ни язовира...и като решим-одим,и нема светофари,задръствания,трафик....народа в неделя сабале спи като за последно,САМО ЛУДИ КАТО НАС има по улиците...и ловджии също...ninastefanina написа:Вес разбил си ги.Да ти завиди човек

- nikolaiiliew
- сериозен играч