за Стара речка и Лефеджа

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

i0909
новобранец
новобранец

за Стара речка и Лефеджа

Мнение от i0909 »

здравейте някой има ли информация за река Стара речка или Лефеджа имали някакъв риболов .Преди време ходих с баща ми и си искарахме много приятно е риболов нямаше неможе всичко да е идеално
Stoian Benev
новобранец
новобранец

Re: за Стара речка и Лефеджа

Мнение от Stoian Benev »

И на мен ми е много интересно да разбера колега! Преди десетина години (поне в участъка който познавам-моста и преди него-до Горски Долен Тръмбеж) имаше страшно много риба ! Вадил съм мрени над 500гр ,кефали над кило и съм виждал над 3кг таранка! Имаше и средни щуки до около 1,5-2кг.(поне аз не съм вадил по-големи) ,а за скубар да не говорим...толкова много имаше че с шепи да го вадиш!!!
Сега обаче не знам! От много време не съм ходил ,но от както се напълниха селата с цигани вече нищо не е както преди! Бракониерства се поголовно и никакви мерки не се предприемат в тази насока! А наистина е райско местенце!!!
Аватар
Smokey
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Smokey »

Наред с въдиците си вземете и хладно/огнестрелно оръжие. Да си отстреляте някой бракониер /монголоид, че да не се връщате капо.
Изображение
За да не останем повече рибари отколкото риби в България: Kiss 'n Release!
http://www.youtube.com/watch?v=66sGSTZD ... _1UPUjx2SI
инспектора
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от инспектора »

Бих Ви споделил господа, но рекита са уникално маловодни, пък се и сещате, че при подаване на информация, ако сте риболовци - само ще се ядосвате, щот бракониерите са Ви изпревари ли! :evil:
Надявам сетихте се, за кво иде реч! :idea:
i0909
новобранец
новобранец

Мнение от i0909 »

здравей казвам на инспектора и ще го помоля ако наистина има информация да ми я споде ли на лично съобщение,ще съм ти много благодарен ако не те затруднява
Аватар
bobo_33333
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bobo_33333 »

Stoian Benev написа:И на мен ми е много интересно да разбера колега! Преди десетина години (поне в участъка който познавам-моста и преди него-до Горски Долен Тръмбеж) имаше страшно много риба ! Вадил съм мрени над 500гр ,кефали над кило и съм виждал над 3кг таранка! Имаше и средни щуки до около 1,5-2кг.(поне аз не съм вадил по-големи) ,а за скубар да не говорим...толкова много имаше че с шепи да го вадиш!!!
Сега обаче не знам! От много време не съм ходил ,но от както се напълниха селата с цигани вече нищо не е както преди! Бракониерства се поголовно и никакви мерки не се предприемат в тази насока! А наистина е райско местенце!!!
Аз пък ,там съм пораснал ,тва от преди 20-30години и не знам,до ден днешен ,мога да се обзаложа,че в реката няма грам щука,може распер ,сом,дори и попчета -има,горчивки и др водни твари ,ама щука -йок :wink:
Аз там съм пораснал...
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”