Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Ugly Duckling
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Ugly Duckling
Днеска си купих поредното воблерче на тази марка.Снимка може да видите на линка,защото не съм наясно как става цаката с качването направо.Ето го и него: http://www.uglyducklingwobbler.com/inde ... &Itemid=25 Воблерчето е леко и малко-3 санта,цвета е FT.Тройките са мънички и подходящи за дребните хищници-дребни сулки,пъстърва,кефал,костур и т.н.,според мен.Искам вие да дадете своето мнение,относно този модел и попринцип за марката,има ли риба в тях,или са по-скоро ключодържатели,имайте в предвид,че дадох 6.50 лв за чудото...
За каква риба са подходящи,в какви водоеми и всичко,което се сетите и знаете.Благодаря предварително и очаквам пълни отговори. 

"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"
- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.
- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Дребните рибки винаги ги пускам,за да има едри...Предчувствам,че играта му е добра,защото лопатката е добра на дължина и изпълнение.Нямаше голям избор в цветовете,но харесах този,защото има малко оранжевичко на корема,да дразни повече.Ще видим,аз попринцип ако отида 10 пъти за риба на някое място,където знам,че има и не хвана риба-правя на ключодържател.
Нещо много ми се иска да го пробвам и за кефал,костур и пъстърва,но...ще видим,нищо не губя като пробвам все пак.Да Ви попитам някое местенце да знаете в региона на Еленския Балкан,където да има пъстърва?Не,че ако съм аз ще си издам мястото,но все пак нищо не губя и като попитам... 

- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.
- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Дано да са верни думите ти.Наистина много боли,когато го скъсаш...ама кво да се прави,такъв е животът.Ако наистина хваща риба и се докаже в боя,дори и да го скъсам ще знам какво да търся следващия път.
- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.
- krokibg
- учете се от него
Всичките им модели са ловджий.На тях удрят от кефала до сома.Всичко що е хищник.Рекорда за Марица на воблер го извадих на синьото шаранче
Несе лъжете че когато е голям воблера рибата невзима или че се плаши.Имам уловени много сомове на тези шаранчета.Успех и който възприеме и повярва на думите ми ,ще ме благославя.Имайте го в предвид и факта,че неможеш за двайсет минути въртене да искаш веднага да ти удари риба.Иска се часове замятане и доста валати,но сменяите воблерите минимум през 20-30мин,за да сте сигурни че сте обловили цялото място многократно и че рибата не обръща внимание на тази примамка.След определено време пак може да се сложи същата,защото настроението на рибата се мени и по-късно може да удари точно на нея.Успех 

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
До Krokibg , в петък сутрин ще идвам до Пловдив да разгледам изложението! Искам да те помоля ако има възможност да се видим да ми направиш малка консултациа какви воблери да си купя за сомчета на Марица. Запалил съм се и съм накупил всякакви, които ги пробвах миналото лято но не работят! Явно продавачите на които попадам не ме консултират правилно или моделите работят в други водоеми но не и на марица
Аз съм пълен АМАТЬОР относно сомовете ама все трябва да се науча нали
Ако нямаш възможност моля прати ми някъкъв основен набор от модели на снимки да знам поне какво да търся, пък аз ще почерпя.....
Поздрв

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Дайте някой съвет за изкуствено влакно,което да използвам вместо дебелата и твърда месина,например дакрон,или някакво плетено,аз имам няколко метра плетено и дакрон,но ги ползвам само за пооди за по-големи рибки,искам да попитам дали знаете някоя хитрост,понеже плетените влакна в рибарските магазини ми идват доста нагоре в цените!Ами нещо освен дакрон,или плетено да сте чували?
- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.