Ugly Duckling

Модератори: Павел Иванов, sestrata

Публикувай отговор
Аватар
Камбата
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Ugly Duckling

Мнение от Камбата »

Днеска си купих поредното воблерче на тази марка.Снимка може да видите на линка,защото не съм наясно как става цаката с качването направо.Ето го и него: http://www.uglyducklingwobbler.com/inde ... &Itemid=25 Воблерчето е леко и малко-3 санта,цвета е FT.Тройките са мънички и подходящи за дребните хищници-дребни сулки,пъстърва,кефал,костур и т.н.,според мен.Искам вие да дадете своето мнение,относно този модел и попринцип за марката,има ли риба в тях,или са по-скоро ключодържатели,имайте в предвид,че дадох 6.50 лв за чудото... :lol: :lol: :lol: За каква риба са подходящи,в какви водоеми и всичко,което се сетите и знаете.Благодаря предварително и очаквам пълни отговори. :?
"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"

- Лий Улф - 1939 г.
Аватар
lorda
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от lorda »

:lol: :lol: :lol:

Ами дребна сулка лови ама не е препоръчително от закона.
Иначе си взел много "фешън" решение за цвета, но за мен играта е важна.

Като цена е добре щот тука са по 8 лв.

Настрой го хубаво ако не играе добре и наслука.
Изображение

Рибата не е толкова много, че да я разхищаваме.
Аватар
lorda
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от lorda »

А забравих (много важно) ползвай го където има риба за да лови все пак. И да не си посмял да го правиш на ключодържател.
Изображение

Аватар
Камбата
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Камбата »

Дребните рибки винаги ги пускам,за да има едри...Предчувствам,че играта му е добра,защото лопатката е добра на дължина и изпълнение.Нямаше голям избор в цветовете,но харесах този,защото има малко оранжевичко на корема,да дразни повече.Ще видим,аз попринцип ако отида 10 пъти за риба на някое място,където знам,че има и не хвана риба-правя на ключодържател. :lol: Нещо много ми се иска да го пробвам и за кефал,костур и пъстърва,но...ще видим,нищо не губя като пробвам все пак.Да Ви попитам някое местенце да знаете в региона на Еленския Балкан,където да има пъстърва?Не,че ако съм аз ще си издам мястото,но все пак нищо не губя и като попитам... :lol:

- Лий Улф - 1939 г.
Аватар
maranzika
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от maranzika »

За пъстървата по Еленския балкан да ти кажа,че съм чувал че има по р.Веселина нагоре,но тя там вече е забранена.А на друго място не съм чувал да има,така че и на мен ми е интересно кво ще кажат колегите. :roll:
Аватар
DrAkoN
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от DrAkoN »

Този модел ми е лубимия хващал сам сичко с него от кефал до щука !!! прекрасен избор много са добри .За Българските условия смятам ,че е най добрият дори по добър от рапала !!!! Само много боли като го скасаш :)
Аватар
Камбата
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Камбата »

Дано да са верни думите ти.Наистина много боли,когато го скъсаш...ама кво да се прави,такъв е животът.Ако наистина хваща риба и се докаже в боя,дори и да го скъсам ще знам какво да търся следващия път.

- Лий Улф - 1939 г.
Аватар
DrAkoN
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от DrAkoN »

ще останесх доволен повярвай ми стига да нзаесх как да го водиш
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Всичките им модели са ловджий.На тях удрят от кефала до сома.Всичко що е хищник.Рекорда за Марица на воблер го извадих на синьото шаранче ИзображениеНесе лъжете че когато е голям воблера рибата невзима или че се плаши.Имам уловени много сомове на тези шаранчета.Успех и който възприеме и повярва на думите ми ,ще ме благославя.Имайте го в предвид и факта,че неможеш за двайсет минути въртене да искаш веднага да ти удари риба.Иска се часове замятане и доста валати,но сменяите воблерите минимум през 20-30мин,за да сте сигурни че сте обловили цялото място многократно и че рибата не обръща внимание на тази примамка.След определено време пак може да се сложи същата,защото настроението на рибата се мени и по-късно може да удари точно на нея.Успех :smt023
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

До Krokibg , в петък сутрин ще идвам до Пловдив да разгледам изложението! Искам да те помоля ако има възможност да се видим да ми направиш малка консултациа какви воблери да си купя за сомчета на Марица. Запалил съм се и съм накупил всякакви, които ги пробвах миналото лято но не работят! Явно продавачите на които попадам не ме консултират правилно или моделите работят в други водоеми но не и на марица :!: Аз съм пълен АМАТЬОР относно сомовете ама все трябва да се науча нали :lol: Ако нямаш възможност моля прати ми някъкъв основен набор от модели на снимки да знам поне какво да търся, пък аз ще почерпя..... :lol: Поздрв
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Анга,телефона ми е 0885070407,обади ми се,само гледай да е преди обяд,защото следобед може да хукна за риба :lol: :wink: :lol: :wink:

Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Верно,верно ама непризнавам :oops:

Аватар
lorda
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от lorda »

Колега Krokibg искам да ви питам този чупещия дали сте ползвали понеже аз имам особенни симпатии към подобни, но не съм ползвал такъв размер.

Изображение
Изображение

MarviN
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от MarviN »

Кроки кажи какъв конец ползваш сега на марица за сомовете като въртиш воблер
ГОЛ ШАРАН ...
Аватар
Камбата
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Камбата »

Дайте някой съвет за изкуствено влакно,което да използвам вместо дебелата и твърда месина,например дакрон,или някакво плетено,аз имам няколко метра плетено и дакрон,но ги ползвам само за пооди за по-големи рибки,искам да попитам дали знаете някоя хитрост,понеже плетените влакна в рибарските магазини ми идват доста нагоре в цените!Ами нещо освен дакрон,или плетено да сте чували?

- Лий Улф - 1939 г.
Публикувай отговор

Обратно към “Спинингов риболов”