Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com
Форум
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
Езерото преди Рибарица?
Модератор: sapuna
Езерото преди Рибарица?
Здравейте колеги,
Моля за инфо за езерото преди Рибарица (GPS 42.884245,24.3305), миля че е платено но не успявам да намери никакво читаво/актуално инфо (най-вече ме интересува може ли да се връща рибата). В края на следващата седмица ще съм там за няколко дни, та се чудя дали да взимам някакъв такъм.
Благодаря предварително!
Моля за инфо за езерото преди Рибарица (GPS 42.884245,24.3305), миля че е платено но не успявам да намери никакво читаво/актуално инфо (най-вече ме интересува може ли да се връща рибата). В края на следващата седмица ще съм там за няколко дни, та се чудя дали да взимам някакъв такъм.
Благодаря предварително!

- akoto13
- ще става разбирач

Re: Езерото преди Рибарица?
Таксата е 5лв,рибата не се връща.Сега обаче риба няма да има.Всяка година преди Никулден я изкарват.Езерцето е много малко и плитко и зимата едва ли може да оцелее нещо.
На вратата пише: "ЖЕНИ". Влизам и гледам - тоалетна!
Благодаря много за бързия отговор колега, а някъде другаде в района да може да се спретне един риболов?

-
Aemilivs
- научил се да хвърля

Леле това блато вече платено ли е ? даже и вили са построени на него? Преди години това беше обрасло гадно блато в което имаше само таранки царички, а сега и 5лв искат леле..