Лепене на дъно на гумена лодка

Счупили сте любимия си такъм? Попитайте останалите как да се справите с проблема

Модератор: emo vasilev

Публикувай отговор
Аватар
icko741
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Лепене на дъно на гумена лодка

Мнение от icko741 »

Здравейте колеги!Изчетох доста от темите за лепене на гумени,но никъде не срещнах като моя проблем.А той е:Лодката ми е гумена с дървено дъно и дървен кил.Външният гумен слой на дъното се е протъркал на 2-3 места около 4-5см. и от там пропуска вода.Оплетката под него е здрава,няма дупки или други наранявания.Имам лепенки от същия материал,купил съм си и лепило Бизон устойчиво на морска вода.Въпросът ми е по какъв начин да я залепя-отвън,отвътре или от двете страни.Забравих да добавя ,че от самото съпротивление с водата ,се получават малки шупли на гумата и увеличават протърканото место.Поздрави и Честит празник на всички колеги!!!
Аватар
тони котев
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Лепене на дъно на гумена лодка

Мнение от тони котев »

icko741 написа:Здравейте колеги!Изчетох доста от темите за лепене на гумени,но никъде не срещнах като моя проблем.А той е:Лодката ми е гумена с дървено дъно и дървен кил.Външният гумен слой на дъното се е протъркал на 2-3 места около 4-5см. и от там пропуска вода.Оплетката под него е здрава,няма дупки или други наранявания.Имам лепенки от същия материал,купил съм си и лепило Бизон устойчиво на морска вода.Въпросът ми е по какъв начин да я залепя-отвън,отвътре или от двете страни.Забравих да добавя ,че от самото съпротивление с водата ,се получават малки шупли на гумата и увеличават протърканото место.Поздрави и Честит празник на всички колеги!!!
http://www.gofishingbg.com/t4816-topic
Колегите са от Варна и вършат перфектна работа.
Аватар
icko741
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Лепене на дъно на гумена лодка

Мнение от icko741 »

Благодаря колега.Отивам при тях...
Публикувай отговор

Обратно към “Как да си поправя или направя...?”