Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Цар Калоян
Модератор: sapuna
-
- и господ не е толокова добър
Цар Калоян
Здравейте колеги.Някой ще каже само питаш,но в последно време съм много зает.Интерсуваме първия язовир като идваш от Русе.Отворен ли е,и как е положението.Мминалата година,след риболов на Дунава минавах от там.Хваштах шаран.Такса 10 лв.улова не се плаща,риба под 1кг.се пуска.Лових на пръжина,хванах над десед под кило,два взех,около3кг.Истървани няколко едната много голяма.Понеже неиздържах на напрежението,и като я докарах до брега,затегнах аванса повече от необходимото.Тази тема беше за чудните местенца,но понеже питам за това е тук.На язовира има плаж,кръчме,горичка с пейки до самия я зовир.Кошчета за боклук,с две думи подържан .Ако някой има прясно инфо,моля да сподели.БЛАГОДАРСКО.

Re: Цар Калоян
Мдам нема да е зле некой да сподели малко инфо за Цар Калоян какво става кой рибарници са пуснати цени и условия тия дни ще си ходя на село което е много близко до Цар Калоян и искам да прескоча за някой дръг час .Не съм си ходил от 3-4 години и незнам изобщо какво става из региона .
Мерси предварително за инфото
Мерси предварително за инфото
-
- вече хвърля и на тежко
колега този водоем вече не съществува 

-
- новобранец
Действително тоя водоем вече не съществува - пресушен е!Но рибарниците преди него работят - 5 лв.без ограничение на въдиците,шарана се плаща отделно.През жегите не буташе особено,щото е и много плитко,сега не знам как е,след захлаждането може да се е размърдала рибата(а има доста)!snegk написа:Здравейте колеги.Някой ще каже само питаш,но в последно време съм много зает.Интерсуваме първия язовир като идваш от Русе.Отворен ли е,:
Няма как да чуваме истини,ако сами не ги казваме!