Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

мнения за макара daiwa sweepfire
Модератор: sapuna
-
- новобранец
мнения за макара daiwa sweepfire
Колеги решил съм да си закупя въпросната макара.Търся мнения от колеги,които имат преки впечатления.Благодаря предварително!
- lif3house
- разбира нещата
Re: мнения за макара daiwa sweepfire
Нямал съм макарата и нямам преки впечетления, но мойто мнение, е че за 35 лв макара с 1 лагер и най-ниското ниво макари на фирмата не бива да имаш големи претенции и очаквания. На какъв вид пръчка мислиш да е сложиш.
-
- новобранец
Не съм решил точно,но ще е някоя за плувка или фидер.
Имам от 3 години една 1500b,за плувчица е екстра,пробвал са я за лек спининг с блесни 00,1,2-спасява положението ако нямаш под ръка друго,товарил съм я с 15-20 грамови блесни и започва да издава 'кофти звуци'
.Ако не се лъжа има по-нов модел с 2 или 3 лагера, мисля беше FD.Моята имаше нужда от смазване,беше напълно суха.Шпулата има добър кастинг,реди влакното добре.

ROCK"N"ROLL
Аз също се бях огледал във въпросната макара, но след като я видях и пипнах на живо
в мен настъпи пълно разочарование.Най важното е , че няма стоп на обратният ход което е недопустимо поне за мен.Определено не бих си я купил.
в мен настъпи пълно разочарование.Най важното е , че няма стоп на обратният ход което е недопустимо поне за мен.Определено не бих си я купил.
-
- новобранец
След дълго колебание между Дайва и Шимано най-накрая си взех Рьоби Екузима 4000.Благодаря на колегите. 

модела 2500 или 4000 е по добре за фидер
- StaAnt
- ще става разбирач
4000bulmont написа:модела 2500 или 4000 е по добре за фидер