мини Сигнализатори

Модератор: sapuna

Аватар
afgany
ще става разбирач
ще става разбирач

мини Сигнализатори

Мнение от afgany »

продават се едни малки сигнализаторчета които се закачат на самата въдица с нещо като спусък през който се прекарва линията, май са по 12-14 лева, има ги на Илиянци например, интересно ми е има ли смисъл да си купувам такива ?
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

Въобще не се лъжи да си купуваш голяма простотия са при първото намокряне престават да работят или пищят постоянно,а и линията трябва да е натегната за да се задвижват колелцата дето дават имулсите за да писукат,аз се излъгах та веднъж си купих един. :cry:
Аватар
Al_Bundi
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: мини Сигнализатори

Мнение от Al_Bundi »

Аз пък съм доволен. Като закача и шпионка към сигнализатора става бетон и много рядко писка без причина. Не е от 15лв а от 25 пробвай не са много пари.
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Re: мини Сигнализатори

Мнение от CERRUTI »

afgany написа:продават се едни малки сигнализаторчета които се закачат на самата въдица с нещо като спусък през който се прекарва линията, май са по 12-14 лева, има ги на Илиянци например, интересно ми е има ли смисъл да си купувам такива ?
Колега малко късно се включвам,но като чета колегита май не са разбрали за какво точно става въпрос.....
Поборников написа:а и линията трябва да е натегната за да се задвижват колелцата дето дават имулсите за да писукат
Поборников май бърка сигнализатора,този е с нещо като спусък и неговото движение отчита калването....
На Битака тези джаджи са по 5-6лв.така че ако все още не си дал 15-25лв. отиди и си вземи от там!
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Риболовни такъми”