Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

КАЖЕТЕ НЕЩО ЗА ДОЛНИ ДЪБНИК???
Модератор: Paublo_Eskobar
КАЖЕТЕ НЕЩО ЗА ДОЛНИ ДЪБНИК???
XОДИЛ ЛИ E НЯКОИ СКОРО НА ЯЗОВИРА (ДОЛНИ ДЪБНИК)КЪЛВЕ ЛИ КАКВО ДАВА КАКВА СТРАВ СЕ ИЗПОЛЗВА ДАИТЕ НЯКАКВА ИНФОРМАЦИЯ???
ходих в събота. имаше много хора на малката дига, ако знаете къде е.
затова се преместихме на телишкия ръкав. много силен вятър духаше. през деня кълвеше навътре на около 2-3 м. след обилно хранене. след 15.00 рибата излезе и на по плиткото и стана много активна/бабушки 150-250 гр., червеноперки , платика 200-300 гр и една каракуда около 700 гр/ всичкия улов около 5-6 кг.
затова се преместихме на телишкия ръкав. много силен вятър духаше. през деня кълвеше навътре на около 2-3 м. след обилно хранене. след 15.00 рибата излезе и на по плиткото и стана много активна/бабушки 150-250 гр., червеноперки , платика 200-300 гр и една каракуда около 700 гр/ всичкия улов около 5-6 кг.
Имам инфо от миналата седмица.
Един колега е ходил от към софииския път,там където са дълбоките места.
Вървяла е бабушка предимно,червеноперка и малко каракуда,на дистанцията на пет метров директен,след захранване и стръв бял и жито,като на житото е кълвяла бабушката доста активно.
Резултата около 5кг. за няколко часа.
Вървяла е бабушка предимно,червеноперка и малко каракуда,на дистанцията на пет метров директен,след захранване и стръв бял и жито,като на житото е кълвяла бабушката доста активно.
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Здравей колега, имаш ли представа дали това е мястото от към софийския път ?marto 85 написа:Имам инфо от миналата седмица.
[
Имам добри спомени от там миналата година, и ако това е мястото другия петък ще го пробвам

Последно промяна от ivovlad на Вто Апр 03, 2007 8:53 pm, променено общо 1 път.
влизаш в с.Телиш, минаваш през центъра и на около 100 м. има нещо
като камбанария/часовник/ ли е не знам, не съм обръщал никога внимание. след тази сграда завиваш в дясно и караш само направо.
излизаш директно на язовира. има два малки гьола отделени с диги от
големия язовир но там няма нищо. караш от ляво на водата по чакъла.
след като подминеш първата дига завиваш на ляво и нагоре по пепеливия път и след това пак в дясно м/у храстите. целта ти е втората дига. от нея почва Дъбника. аз ловя от същата страна от която ще пристигнеш на около 300 м. от дигата. дано да си ме разбрал.
ако духа на се плаши, ползвай по-големи ваглери и храни
като камбанария/часовник/ ли е не знам, не съм обръщал никога внимание. след тази сграда завиваш в дясно и караш само направо.
излизаш директно на язовира. има два малки гьола отделени с диги от
големия язовир но там няма нищо. караш от ляво на водата по чакъла.
след като подминеш първата дига завиваш на ляво и нагоре по пепеливия път и след това пак в дясно м/у храстите. целта ти е втората дига. от нея почва Дъбника. аз ловя от същата страна от която ще пристигнеш на около 300 м. от дигата. дано да си ме разбрал.
ако духа на се плаши, ползвай по-големи ваглери и храни