Тиим Даѝва Заѝон 3012

Модератор: sapuna

zazturbo
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Тиим Даѝва Заѝон 3012

Мнение от zazturbo »

Интересуват ме мненията ви за тази макара.Къде се произвежда?Не е ли малко бавнооборотна?Струва ли си парите-около 320лв.
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Re: Тиим Даѝва Заѝон 3012

Мнение от Павел Иванов »

За да зададеш такъв обширен въпрос то би следвало да конкретизираш за какво ще я ползваш :idea:
Значи мнение само от отзиви , лично тц. Макарата е поръчкова от Италия как ТДР беше такава от Англия . Идеята и е да се ползва за спининг , фидер или крап риболов . Опростен вариант на Дайва СОЛ която в началото си беше извън JDM производство на Дайва Калдия докато самата тя спря да се произвежда в Япония .
В този ред мисли за посочените риболови изобщо не е бавно оборотна . Най-малко имайки предвид достатъчно широката спрямо тялото и шпула която обира влакно колкото доста по-бързооборотни макари на един оборот .
Къде се произвежда ?!? В случаят е по-правилен въпроса - За къде се произвежда ? - За Европейският пазар , инак в Китай .
Предполагам че си струва стоте и педесетях евро де се продава почти навсякъде на тях , но все си мисля че в този ценови диапазон една Калдия , дали тази :

Изображение

или тази :

Изображение

но в никакъв случай тази :

Изображение

са за предпочитане :wink:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
Д.Граховски
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Д.Граховски »

е то точно тази последната която в никакъв случай да не я взимаме я има в БГ другата(бялата) я имаше в онлайн магазините ама сега не я виждам
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

Изображение

[url]http://maximo.bg/url]
zazturbo
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от zazturbo »

Благодаря на колегата Павел Иванов за мнението и препоръките,намерих въпросната макара в maxpesca.it и ми се видя изгодна,мислех да я ползвам за спининг,но щом е произведена в Китай се отказвам от нея,ще си поръчам само един телемач на Дайва,имам такъв и съм доволен от него.
Публикувай отговор

Обратно към “Въдици и макари”