Къде се намирам:
Риболов за начинаещи
Въпроси и съвети при ловенето на риба
naRiba.com

Форум

Нестава....
Модератор: sapuna
Нестава....
Хора помагайте защото сам нов и нещо шарана ми неще да излиза!Пробвал сам на царевица,жито и какво ли не още, но шаран няма!Да не е вв тъкъма?Имам една тежест най-отдоло на влакното, а на околи педя(19-20 см) ми е куката!Кажете какво не е наред!БЛАГОДАРЯ предварително 

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Той като ти "излезе шарана" и като ти "виснат тежестите" 19-20 сантима ша ти потръгне и риболова.Тогава човек не мисли за друго!
Сега сериозно!Дали въобще е имало шаран,там където си го търсил?Дали си уцелил момента?Стръвта и захранката?Дали ...?
Отговорите
ТУК

Сега сериозно!Дали въобще е имало шаран,там където си го търсил?Дали си уцелил момента?Стръвта и захранката?Дали ...?
Отговорите

Не съм градски ама да кажа. Вземаш половин кило жълт грах и го вариш докато омекне,сваряваш 3-4 средно големи картофа с люспата и ги обелваш, после ги смесваш и почваш да месиш,като добавяш по малко грис, докато стане като пластелин, натрошаваш в чопъра малко семки слънчогледови и ги омесваш в качамака. Правиш топки колкото яйце и на пружината.Петте куки ги забождаш с опашката надолу на шестата можеш да нанижеш няколко торни червея на грозд.Дребосъка пипа по малко по тоя начин. Наслука!!dimitar_ написа:Ами виж някой "градски" да ти каже за качамака . Русенлии основно я морят така рибата не само по Дунав , но и по язовирите...,