ПОЛВДИВСКИ ПАНАИР

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

ПОЛВДИВСКИ ПАНАИР

Мнение от snegk »

Понеже повечето колеги ще са заети,и немогат да ходят до панаира.Споделете мнение за нови стоки,или просто мнение от самото изложение. :?:
Аватар
lorda
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от lorda »

Аз не съм очарован от изложението.
Няма почти нищо, което да не може да се намери по магазините.
Нямаше никакво разнообразие на изкуствени примамки.
Не е както предишни години.
Изображение

Рибата не е толкова много, че да я разхищаваме.
Красимир Кюрпеков

Мнение от Красимир Кюрпеков »

m
панайра е гола вода , няма нищо ново ,преброяване на търговците
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

Новата марка AWA-SHIMA JAPAN е много добра , просто нещата им са перфектни , едвам се измолих за мостра на едно от влакната да ми го дадат. Ще я вкарват Трабуко , наистина толкова неща съм видял , но просто тази марка ме впечатли!
Клавиатура риба не лови!!!
Аватар
edimi
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от edimi »

Lokal, това с марките го знаем всички. Това именце нещо много ми прилича на сглобка от Daiwa и Shimano не мислиш ли? :?: . Малко парички за реклама и презентация и хоп, нова марка :evil: .. Всичко на Панаира е китайско с много малки изключения. Е, вярно че, има и сполучливи неща, но, това изложение...., догодина на Руския пазар може да е по-добре!
малиии, кеф, риба

(heidy) Някой твърдят, че българите не искат и не могат да работят. Точно обратното - българите искат и могат да не работят.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Без да се засяга някой,само искам да се върнете назад и да погледнете в такъми и разните му там търся въдице.....каква макара да си взема но до 30-35 лв!!!!! Вие какво очаквате бе приятели,хората нямат пари за хляб и всеки ден е борба за оцеляване на цели семеиства.Това заедно със факта че главата на едно семеиство със ниски доходи е запален рибар,който се чуди как да нахрани децата и да им даде по лев,два за училище и после да плаща на охравителна фирма,тетрадки учебници и др.консумативи -това за децата.Ами тоци,води,парно,като се събере всичко това на едно място,как ми одговорете тези търговци да вкарат нещо свястно ????? Положението е плачевно,просто трябва да разберем и тях,макар че купуват на безценица стоки които са залежали,продават ги на високи цени на магазините и те от своя страна слагат едни безбожни цени,направо не ти е майко работа.Знаете ли че търговците в Панаира,тази година плащат по 5000 лв за дните на изложението :shock: :shock: :shock: Нали разбирате че те за тези 4-5 дни,надали ще са във състояние да избият наема за площа и чек и печалба да правят.Зара ди тези неща,няма нищо свястно,просто си продават застоялата стока и т.нМного е дълго за обяснение,но всеки разумен човек като помисли марко,сам ще се убеди че това е истината за това изложение.От година на година,става все по-зле и по-зле.Да се надяваме че нашите политици ще направят нещо за този народ и тогава хората може да имат възможност като във белите държави да се грижат за семействата си и да си поддържат такъмите за любимото си хоби.Това е истината :wink: :wink: :wink:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

:smt048 Днес бях на Панаира, като бях решил да си понапазарувам но общо взето това дето бях намислил претърпя провал! Търсех воблери които са коментирани във форома но за съжаление видях супер малко модели а от тези които търсех нищо. Същата работа и с блесните и селиконовите примамки............. :( търсех и чанта такава каквато е със кутии за примамки фабрично (няма никакъв избор)! И общо взето за да не си тръгна валат си купих една макара за която ми казаха че е 2006 година модел и че цена/качество си струва (140лв. Shimano Exage 4000RA). За първи път си копувам Shimano и дано да е добра щото ми писна някои продавачи да ме навиват и после да остана разочарован. А общо взето разчитам на компетентно мнение от продавача и като остана излъган повече не ходя при него............. :wink: А ...и ми подариха каталог Shimano 170 страници ( вътре от - до ) обаче на нашия пазар тая стока не се среща или магазините които посещавам не я зареждат :?: виждал съм само макари и някои дранкулки....... :wink:

Изображение
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Честито за макарата...миналата година си направих сам подарък...точно такова Шимано...не че нямам други макари и...не съжалявам...сега ще си взема при първа възможност още едно...ама с преден аванс...пак 4000...и за воблери става и за блесни...абе за всичко... става:lol: Колегите ми казват, че било тежичко ... ама...

НА ВОЛА РОГАТА НЕ МУ ТЕЖАТ... :lol:
Аватар
petro_op
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от petro_op »

E вие направо ме убихте
Аз утре с цел панаир да посещавам съм се засилил към Пловдив :shock:
saksi
фен клуб-скобар

555

Мнение от saksi »

И аз днес се купих един малък (2 метра)живарник от там.Най- силно впечатление ми направи цената на бял червей на едро (имаше и такова чудо) 6.50 за килограм.Егати и надценката слагат в риболовните магазини. :twisted:
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

верно,че е 7 кинта ПОЛВИН кило :shock: колега ангел-доволен ще останеш от шиманото :lol: друг е вьпроса,че на тая цена е невьзможно да е истинско японско,ама кво те боли-те са си и в малайзия по тия стандарти-аз единствената оригинална дето я имам е една рьоби,дето почти не я използвам от лакомия и страх да не я преебем :lol: :lol: пуу,да бех дошьл с тебе-на тоя концерт маса пари изхарчих за бира по 3 лв....бати тьпаците-една макара пропих :lol: :lol: ама и на работа бях...
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”