Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

ПОЛВДИВСКИ ПАНАИР
Модератор: dantho.mihov
-
- и господ не е толокова добър
ПОЛВДИВСКИ ПАНАИР
Понеже повечето колеги ще са заети,и немогат да ходят до панаира.Споделете мнение за нови стоки,или просто мнение от самото изложение. 

- edimi
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Lokal, това с марките го знаем всички. Това именце нещо много ми прилича на сглобка от Daiwa и Shimano не мислиш ли?
. Малко парички за реклама и презентация и хоп, нова марка
.. Всичко на Панаира е китайско с много малки изключения. Е, вярно че, има и сполучливи неща, но, това изложение...., догодина на Руския пазар може да е по-добре!

малиии, кеф, риба
(heidy) Някой твърдят, че българите не искат и не могат да работят. Точно обратното - българите искат и могат да не работят.
(heidy) Някой твърдят, че българите не искат и не могат да работят. Точно обратното - българите искат и могат да не работят.
- krokibg
- учете се от него
Без да се засяга някой,само искам да се върнете назад и да погледнете в такъми и разните му там търся въдице.....каква макара да си взема но до 30-35 лв!!!!! Вие какво очаквате бе приятели,хората нямат пари за хляб и всеки ден е борба за оцеляване на цели семеиства.Това заедно със факта че главата на едно семеиство със ниски доходи е запален рибар,който се чуди как да нахрани децата и да им даде по лев,два за училище и после да плаща на охравителна фирма,тетрадки учебници и др.консумативи -това за децата.Ами тоци,води,парно,като се събере всичко това на едно място,как ми одговорете тези търговци да вкарат нещо свястно ????? Положението е плачевно,просто трябва да разберем и тях,макар че купуват на безценица стоки които са залежали,продават ги на високи цени на магазините и те от своя страна слагат едни безбожни цени,направо не ти е майко работа.Знаете ли че търговците в Панаира,тази година плащат по 5000 лв за дните на изложението
Нали разбирате че те за тези 4-5 дни,надали ще са във състояние да избият наема за площа и чек и печалба да правят.Зара ди тези неща,няма нищо свястно,просто си продават застоялата стока и т.нМного е дълго за обяснение,но всеки разумен човек като помисли марко,сам ще се убеди че това е истината за това изложение.От година на година,става все по-зле и по-зле.Да се надяваме че нашите политици ще направят нещо за този народ и тогава хората може да имат възможност като във белите държави да се грижат за семействата си и да си поддържат такъмите за любимото си хоби.Това е истината

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- AL KAPONE
- кандидат преподавател

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Честито за макарата...миналата година си направих сам подарък...точно такова Шимано...не че нямам други макари и...не съжалявам...сега ще си взема при първа възможност още едно...ама с преден аванс...пак 4000...и за воблери става и за блесни...абе за всичко... става:lol: Колегите ми казват, че било тежичко ... ама...
НА ВОЛА РОГАТА НЕ МУ ТЕЖАТ...
НА ВОЛА РОГАТА НЕ МУ ТЕЖАТ...

-
- фен клуб-скобар
555
И аз днес се купих един малък (2 метра)живарник от там.Най- силно впечатление ми направи цената на бял червей на едро (имаше и такова чудо) 6.50 за килограм.Егати и надценката слагат в риболовните магазини. 

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
верно,че е 7 кинта ПОЛВИН кило
колега ангел-доволен ще останеш от шиманото
друг е вьпроса,че на тая цена е невьзможно да е истинско японско,ама кво те боли-те са си и в малайзия по тия стандарти-аз единствената оригинална дето я имам е една рьоби,дето почти не я използвам от лакомия и страх да не я преебем
пуу,да бех дошьл с тебе-на тоя концерт маса пари изхарчих за бира по 3 лв....бати тьпаците-една макара пропих
ама и на работа бях...

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".