Риболов в Русенско

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

bobson92
новобранец
новобранец

Риболов в Русенско

Мнение от bobson92 »

Хора кажете кога е наи подходящото време на деня да отидеш за риба,каде в русенско в момента калве наи много и на каква стръв :лол:
Аватар
Zen
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Zen »

Бобсън, пиши на КИРИЛИЦА, моля те! :roll:
Добре дошъл във форума! :D
Според мен най-подходящото време на деня за отиване е рано сутрин. Колко рано това е въпрос на твоя преценка, но при сегашното поведение на рибата, според мен е хубаво най-късно към 8ч. да си на водоема. Виж, въпроса с кълването е труден, защото човекът, който би ти отговорил, трябва да е обходил всички места, за да прецени къде кълве най-много :wink: . Друг е въпросът, че ден със ден не си приличат и информацията, която би получил по този начин може да те подведе :!: Моят съвет е, да прочетеш по форума, кой къде е ходил и какви отзиви е дал, да си направиш изводи и като дойде моментът, грабваш въдиците и отиваш да добиеш реална представа за положението :wink: . По отношение на стръвта, мисля че можеш да пробваш на бял червей, пинки, жито, хляб и торен червей, а защо не и на царевица, НО това зависи къде ще ходиш и какво ще ловиш.
Иначе моят последен излет(17.03.07) беше на каналите на Бръшлен и мога да кажа, че бабушки можеш да ловиш на воля, но щуки нямаше. Колегата Nick71 е направил хубав излет на лома на Нисово, но тези работи ги пише във форума, така че поразгледай :wink:
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Бобсън сега те поправих щото си нов,но те моля вече да пишеш на кирилица и без 6-ци и 4 -ки :!:
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Имаше същата тема, пусната :!:

Поне 5-6 страници е, ползвайте търсачката бе хора

П.С. Те може да се обединят де :roll: :D
bobson92
новобранец
новобранец

Мнение от bobson92 »

благодаря за информацията на всички,много съм доволен,обещавам вече да пиша на кирилица
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”