Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Русенско
Модератор: sapuna
Риболов в Русенско
Хора кажете кога е наи подходящото време на деня да отидеш за риба,каде в русенско в момента калве наи много и на каква стръв :лол:
- Zen
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Бобсън, пиши на КИРИЛИЦА, моля те!
Добре дошъл във форума!
Според мен най-подходящото време на деня за отиване е рано сутрин. Колко рано това е въпрос на твоя преценка, но при сегашното поведение на рибата, според мен е хубаво най-късно към 8ч. да си на водоема. Виж, въпроса с кълването е труден, защото човекът, който би ти отговорил, трябва да е обходил всички места, за да прецени къде кълве най-много
. Друг е въпросът, че ден със ден не си приличат и информацията, която би получил по този начин може да те подведе
Моят съвет е, да прочетеш по форума, кой къде е ходил и какви отзиви е дал, да си направиш изводи и като дойде моментът, грабваш въдиците и отиваш да добиеш реална представа за положението
. По отношение на стръвта, мисля че можеш да пробваш на бял червей, пинки, жито, хляб и торен червей, а защо не и на царевица, НО това зависи къде ще ходиш и какво ще ловиш.
Иначе моят последен излет(17.03.07) беше на каналите на Бръшлен и мога да кажа, че бабушки можеш да ловиш на воля, но щуки нямаше. Колегата Nick71 е направил хубав излет на лома на Нисово, но тези работи ги пише във форума, така че поразгледай

Добре дошъл във форума!

Според мен най-подходящото време на деня за отиване е рано сутрин. Колко рано това е въпрос на твоя преценка, но при сегашното поведение на рибата, според мен е хубаво най-късно към 8ч. да си на водоема. Виж, въпроса с кълването е труден, защото човекът, който би ти отговорил, трябва да е обходил всички места, за да прецени къде кълве най-много

Иначе моят последен излет(17.03.07) беше на каналите на Бръшлен и мога да кажа, че бабушки можеш да ловиш на воля, но щуки нямаше. Колегата Nick71 е направил хубав излет на лома на Нисово, но тези работи ги пише във форума, така че поразгледай

- barutchiata ©
- Администратор