Лодка за захранка

Счупили сте любимия си такъм? Попитайте останалите как да се справите с проблема

Модератор: emo vasilev

Публикувай отговор
Аватар
Rumen Todorov
новобранец
новобранец

Лодка за захранка

Мнение от Rumen Todorov »

Здравейте колеги! Поръчах си лодка за 120 лева!!! Ясно ми беше,че не е кой знае какво ,но все пак я взех! СОБСТВЕНИКА ДОСТА ДОБРИ ДУМИ КАЗА ЗА НЕЯ,НО УВИ.Когато пристигна при мен нещата бяха плачевни. Не можеше да завива на ляво,батериите са без коментар,а най-зле беше,това че се пълнеше с вода :lol: Дистанционното не работеше! Собственика изчезна!
Идваше ми да я взема да я ударя в масата :) , но реших да я запазя! Купих ново дистанционно и батерии ! След това махнах боята залях я с епоксидна смола! Размерите и са дължина 60,шир.17, дтлбочина 8см. Това е прекалено малко и реших да направя проект тримаран! Смятам да сложа още плазове от двете страни като така ще повишa и товароносимоста и страничната устойчивост!Въпросът ми е какъв мотор,какви батерии,как да си направя устройството за кошничките и общо взето какви елементи да си взема и кои стават от снимката,всяко мнение ми е от значение благодаря! :smt023
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Аватар
elbosi
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Лодка за захранка

Мнение от elbosi »

Честито,имаш играчка за 120 лева.Деца имаш ли?Ще и се радват.
Не си мисли,че ония работи висят по дърветата и само трябва да протегнеш врат и да ги лапнеш.
karamanov
новобранец
новобранец

Re: Лодка за захранка

Мнение от karamanov »

Мисля,че корпуса е на еко за скоростни модели и е малак за тази цел.Трябват ти и серво машинки за контеинери(а) и управление , и поне 3 канална апаратура.
Публикувай отговор

Обратно към “Как да си поправя или направя...?”