Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Такъми и монтажи
Модератор: dantho.mihov
Такъми и монтажи
Здравейте колеги искам да ви пожелая весели празници както сте хващали риба през 2012 така и да се напиете
Искам да дадете малко информация за риболова на мач че съм малко начинаещ с този риболов. Интересува ме като замеря дълбочината и лежа с целия повод долу плувката ми е малко нестабилна трябва ли да добавя на основното утежнение някоя друга съчма или някъде другаде ми е грешката. Също така ме интересува някои монтаж за шаран през лятото как да го направя благодаря предварително
Весели празници

- lif3house
- разбира нещата
Re: Такъми и монтажи
Разгледай раздела "Риболов на мач" http://forum.nariba.com/viewforum.php?f=116, там тези неща са описани стига да ти се чете 
А нагледно, ако имаш регистрация в Замунда, там е поредицата "Риби и такъми" има и филми на мач свали си ги!
Това е най-общо да добиеш представа, а най-добрия начин е някой колега, който лови да ти ги покаже нещата или да направите един риболов заедно, но това вече като се постопли, потърси някой във форума от твоя град, не вярвам да ти откаже

А нагледно, ако имаш регистрация в Замунда, там е поредицата "Риби и такъми" има и филми на мач свали си ги!
Това е най-общо да добиеш представа, а най-добрия начин е някой колега, който лови да ти ги покаже нещата или да направите един риболов заедно, но това вече като се постопли, потърси някой във форума от твоя град, не вярвам да ти откаже