Къде се намирам:
Рибите
За рибите по света и у нас
naRiba.com

Форум

къде на Ангиста по това време
Модератор: emo vasilev
- prodigy666
- разбира нещата
къде на Ангиста по това време
Здравейте колеги Весела Коледа та въпроса ми е някъде около моста на главния път ли са местата ако нее тайна понеже четох четох но никъде не се казва с точност ... та ако някои иска да ме "храни" че питам по добре да не пише нищо
Благодаря предварително ... и ако може и някои съвет за захранка ако трябва
Благодаря предварително ... и ако може и някои съвет за захранка ако трябва
-
- новобранец
Re: къде на Ангиста по това време
Здравей колега за кой мост става въпрос щото единият е на главният път за Драма а другият по напряко за Амфиполи
- prodigy666
- разбира нещата
за този по пътя за Амфиполиvasko ribara написа:Здравей колега за кой мост става въпрос щото единият е на главният път за Драма а другият по напряко за Амфиполи
- indalo
- фен клуб-скобар
От моста наляво, след още 1 мост. Но беше отдавна, хванахме и рипки. 1 кг. бели, без манджа. То по Стума кат е зле, Ангиста остава.
Е утре аз съм по Струма. 

Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
- ivan.g.andonov
- фен клуб-скобар
на 5-януари тази година се хванаха кефали около 1.5кг. на жълтия мост.завиваш на 50км. от пътя за драма в посока "неа петра" по локалното и стигаш до Ангиста .там търсиш места.до устието и със струма има много места.драмска област вече е разрешена и има риба.НО ПРИ ЕДНО УСЛОВИЕ ДА СИ ВЗИМАТЕ БОКЛУКА И БЕЗ ОГЪН/ЗАТВОР И 1000евра глоба/.на слука

- prodigy666
- разбира нещата
Благодаря за информацията колеги
Миналата събота бяхме там с колеги,водата беше висока и страшно студена,може би от топенето на снега от България.Направихме пълно капо.По миналата седмица пак там направихме 10бр. клена средно по 1,20кг. и 5бр. щуки по кило,само на воблери и блесни.
Зависим от риболова !!!!!
Дали е поспаднала водата последната седмица, колкото да стане сега някакъв риболов. Някой колега дали има инфо?batzeto написа:Миналата събота бяхме там с колеги,водата беше висока и страшно студена,може би от топенето на снега от България.Направихме пълно капо.По миналата седмица пак там направихме 10бр. клена средно по 1,20кг. и 5бр. щуки по кило,само на воблери и блесни.