Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

25 март 1 година по-късно...Шаран на Новоселци...
Модератор: dantho.mihov
25 март 1 година по-късно...Шаран на Новоселци...
25 март 1 година по-късно...ей ни, Локал, Боцмана , Стронт и МИ на Дебелдския канал...
Сутринта една мъгла...докато ги открия бая лутане падна...
На Дебелдския канал ...панаир от хора и коли...риба ЙОК...
Помръзнахме , помръзнахме и айде багажа на гръб икъм НОВОСЕЛЦИ...
Там същия панаир...намериха момчетата място на завоя и...започнаха да вадят рибки....бибанки...хахаха...
Курдисах се до тях и...започнах да им лазя по нервите...хахаха....
По едно време Краси хвана едно шаранче...около педя...снимчица за спомен...КИС и РЕЛИИЗ...
Гледах как пенсиите го изядаха с очи...хахаха...
Омръзнами да хващам бибани...тайфата благородно ми даде и техните 5-6 рибета за котките пред блока...и...смених мястото...
Отидох на 50на метра към краварниците...и там същото...само дето се спънах , ритнах кофата и ....рибетата отидоха в канала...
Ще стоят гладни котетата...
От цялата работа...разбрах, че кучката на Боцмановата комшийка родила 7 кутрета...да е жива и здрава младата майка...
http://forum.nariba.com/viewtopic7117.html
продължението тук...Локалчо надърпал още 5, а Жоро 1 шаранче...
Сутринта една мъгла...докато ги открия бая лутане падна...

На Дебелдския канал ...панаир от хора и коли...риба ЙОК...
Помръзнахме , помръзнахме и айде багажа на гръб икъм НОВОСЕЛЦИ...

Там същия панаир...намериха момчетата място на завоя и...започнаха да вадят рибки....бибанки...хахаха...

Курдисах се до тях и...започнах да им лазя по нервите...хахаха....

По едно време Краси хвана едно шаранче...около педя...снимчица за спомен...КИС и РЕЛИИЗ...

Гледах как пенсиите го изядаха с очи...хахаха...

Омръзнами да хващам бибани...тайфата благородно ми даде и техните 5-6 рибета за котките пред блока...и...смених мястото...

Отидох на 50на метра към краварниците...и там същото...само дето се спънах , ритнах кофата и ....рибетата отидоха в канала...

Ще стоят гладни котетата...

От цялата работа...разбрах, че кучката на Боцмановата комшийка родила 7 кутрета...да е жива и здрава младата майка...

http://forum.nariba.com/viewtopic7117.html
продължението тук...Локалчо надърпал още 5, а Жоро 1 шаранче...