Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Стръв и захранка
naRiba.com

Форум

Има ли вече морски червей и излиза ли иларията?
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- ще става разбирач
Има ли вече морски червей и излиза ли иларията?
Някой ако има информация дали вече има морски червей и излиза ли иларията да драсне някои ред.Благодаря предварително
-
- ще става разбирач
- Краси 7650
- вече хвърля и на тежко
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Разбира се...то не е риболов...аз поне не го причислям.Краси 7650 написа:Калканчо - тармъка по вашемо -тралаkalkan4o написа:Дава на трал ако може да се нарече даване.
Сега каята казват че тръгнала и майсторите си ги хващат.
, а той е бракониерски метод - поне аз , него толилирам
Той е за хора които нямат какво да ядат

За бракониерите само слънчаци
!

-
- научил се да хвърля
колеги днес се разходих покраи морето.по точно Балчик и Кранево.в ловния магазин с манекена ме излъгаха че дава заргана като през есента.осъмних се,но ме жегна нещо отвътре и си купих м. червеи. имаги вече. дозите са мм(ного добри за 2 лв. . да ама заргана няма. няма и илариа. да не се самозалъгваме! не им и е сезона.
калкан4о,6те те изям и 6те ти изплюя копчетата.знаем ний ж Бургас че червеите са морски а не блатни.при са в такива гнусни блата че като ги вади6 от там не ти се иска да ги нарече6 после морски . прочети за хипониа инвалида.стигнали са по дунава чак до германия 2200 км.швабите там морски ли да ги наричат.галош ВАРНЕНСКИ
onzi prostak da ne dava ocenki kolko sa obrazovani burgazlii 4e ste mu skasam u6ite .da doide i da izvadi morski 4ervei ot Burgas.mestata sa takiva vonq6ti blata a moge6 i da potane6 bezsledno. zatova go nari4ame blaten
- Краси 7650
- вече хвърля и на тежко
- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
В Бургас го наричате блатен,във Варна го наричаме морски.Видът на червея е НЕРЕИС и мисля,че е най-добре всички да го наричаме така.Не уважавам индивиди,които съдят за хората по това от кой град са,или как наричат червеите,не уважавам и такива,които търсят начин да създават интриги.Навсякъде има прости,навсякъде има и свестни,но това,което пишеш ме кара да си мисля за теб,че си от простите.Успокой се малко и влез в час,без обиди,щото иначе нямаш място в този форум.
Айде и умната!
Айде и умната!

"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"
- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.