Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Казичене официално открива в събота!
Модератор: sapuna
Казичене официално открива в събота!
Драги колеги,
Ръководството на водоема в Казичене ме помоли да ви предам дословно следната добра вест:
Официалното откриване на новия риболовен сезон ще се състои на 31 март, в събота, от 10 часа сутринта, на територията на така добре познатия ви водоем.
След кратко тържество ще се проведе импровизирано риболовно състезание в свободен стил. За класиралите се на призовите места е осигурен награден фонд от риболовни принадлежности, както и награда за баш-карък!
Ще има и скромна почерпушка - скара, бира и други благини!
Заповядайте, да се преброим!
Ръководството на водоема в Казичене ме помоли да ви предам дословно следната добра вест:
Официалното откриване на новия риболовен сезон ще се състои на 31 март, в събота, от 10 часа сутринта, на територията на така добре познатия ви водоем.
След кратко тържество ще се проведе импровизирано риболовно състезание в свободен стил. За класиралите се на призовите места е осигурен награден фонд от риболовни принадлежности, както и награда за баш-карък!
Ще има и скромна почерпушка - скара, бира и други благини!
Заповядайте, да се преброим!
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
па другото ще се оправи!
- georgi_sarafov
- научил се да хвърля
Re: Казичене официално открива в събота!
Там съм.Мерси за инфото 

Значи, въпреки мръчкавото време - стана си голям купон на Казичене!
Аз, като съорганизатор на събитието, бях без въдици, развявах байрака като на Приморско, тичах по разни задачи, ама като свърши купона-състезание най-доволен бях, че нашият колега Кърцата спечели първото място с няколко шарана и един бял амур.
Ето го нашият юнак с амура!

Ето му и другите риби:

Браво на Кърцата, браво и на стопаните на гьола, дето дадоха награди на първите четирима и почерпиха яко с кюфтаци, кебапи, ребърца, карначета, риба на скара, бира и вино на корем! Аз бях приготвил една макара за баш-карък на състезанието, ама Кърцата, като дойде на награждаването каза, че е оставил Ivak да варди въдиците
Абе, май сериозно трябва да се заема със следващия купон при Кроки

Аз, като съорганизатор на събитието, бях без въдици, развявах байрака като на Приморско, тичах по разни задачи, ама като свърши купона-състезание най-доволен бях, че нашият колега Кърцата спечели първото място с няколко шарана и един бял амур.
Ето го нашият юнак с амура!

Ето му и другите риби:

Браво на Кърцата, браво и на стопаните на гьола, дето дадоха награди на първите четирима и почерпиха яко с кюфтаци, кебапи, ребърца, карначета, риба на скара, бира и вино на корем! Аз бях приготвил една макара за баш-карък на състезанието, ама Кърцата, като дойде на награждаването каза, че е оставил Ivak да варди въдиците

Абе, май сериозно трябва да се заема със следващия купон при Кроки

Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
па другото ще се оправи!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Само да доуточня начина на ловене на рибите, че се изказват мнения
който звучат малко дразнещо
Всички риби са хванати на консервирана царевица на косъм. монтаж
три зърна с повдигач, една единствена кука на линията и храниллка
закачена на противоусукваща тръбичка(ползваха се и пружини за хранилки, заради дълбочината)
нямаше и никакви комбайни и много куки имаше достатъчно свидетели
и който приказва глупости да си ебава майката
Хвана се и един амур малко по 2 кг, след награждаването , подарихме го на колегата до нас.
Може да нямаме въдици за хиляди левове но не сме некъдърни риболовци

който звучат малко дразнещо

Всички риби са хванати на консервирана царевица на косъм. монтаж
три зърна с повдигач, една единствена кука на линията и храниллка
закачена на противоусукваща тръбичка(ползваха се и пружини за хранилки, заради дълбочината)
нямаше и никакви комбайни и много куки имаше достатъчно свидетели
и който приказва глупости да си ебава майката

Хвана се и един амур малко по 2 кг, след награждаването , подарихме го на колегата до нас.
Може да нямаме въдици за хиляди левове но не сме некъдърни риболовци