Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Скобари на Първи Януари 2013
Скобари на Първи Януари 2013
Здравейте колеги.Честита Нова Година от мен.Искам да споделя със вас излета който протече на първи Януари.На 31 първи Декември се събрахме с приятели на нова година както се сещате имаше купони пиене ядене и така.Прибрах се в 3 часа вечерта и на първи станах в 2 часа наобяд.Реших какво да правя поседях пред компютъра,но ми беше тъпо.Реших че имам още няколко свободни часа да отида за скобари на топлицата.Влезнах в стаята където ми е обурудването грабнах болонезата,в един кашон държа останали захранки от миналата година грабнах един пакет старфиш река и около 2 килограма трапер река.Минах през магазина грабнах 2 стари хляба.Прибрах се у нас викнах едно такси и газ към реката.Стигнах там отидох до мястото разбърках храната+към нея добавих около 2 килограма пресята къртичина и около 100 грама бели червей.Направих си болонезата с основно 0,18мм., повод 0,12мм,кука номер 16 камасан Б611 и плувка тип буре по издължено по скоро тип маслинка.Както и да е захраних мястото с около 10 топки като мандарина и почнах да изтичам да обаче първия един час кълвеше прилично,но след това кълването замря и упорствах още час и половина видях ,че няма резултат.Снимах улова в кофата пуснах рибите.Звъннах на такси да дойде да ме вземи от реката и се прибрах с не особено голям улов но открих годината.Поздрави
Ето ви линк към снимката http://koko0o.snimka.bg/hobby/ribolov.723245
Re: Скобари на Първи Януари 2013
Ако някой колега не ми вярва на снимката в долния десен ъгъл има дата и час
- antivik
- кандидат преподавател
adidasf50 написа:Здравейте колеги.Честита Нова Година от мен.Искам да споделя със вас излета който протече на първи Януари.На 31 първи Декември се събрахме с приятели на нова година както се сещате имаше купони пиене ядене и така.Прибрах се в 3 часа вечерта и на първи станах в 2 часа наобяд.Реших какво да правя поседях пред компютъра,но ми беше тъпо.Реших че имам още няколко свободни часа да отида за скобари на топлицата.Влезнах в стаята където ми е обурудването грабнах болонезата,в един кашон държа останали захранки от миналата година грабнах един пакет старфиш река и около 2 килограма трапер река.Минах през магазина грабнах 2 стари хляба.Прибрах се у нас викнах едно такси и газ към реката.Стигнах там отидох до мястото разбърках храната+към нея добавих около 2 килограма пресята къртичина и около 100 грама бели червей.Направих си болонезата с основно 0,18мм., повод 0,12мм,кука номер 16 камасан Б611 и плувка тип буре по издължено по скоро тип маслинка.Както и да е захраних мястото с около 10 топки като мандарина и почнах да изтичам да обаче първия един час кълвеше прилично,но след това кълването замря и упорствах още час и половина видях ,че няма резултат.Снимах улова в кофата пуснах рибите.Звъннах на такси да дойде да ме вземи от реката и се прибрах с не особено голям улов но открих годината.Поздрави

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Колега , браво за упорството - иначе всички рибета на снимката са мъртви (не че има някакво значение)
Разбира се всеки има право да си вземе разрешеното от закона количество рибки (в този случай със сигурност не си в нарушение) , но ми е чудно какво точно им ядете на тези Скобари (стават само за арматура ) 

Един ден , ще накарам България да се гордее с мен .......
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
На риболовец,който си вика такси да го прибере от реката тия риби са му излишни,едва ли ще е опрял до тях да ги сложи на трапезата.Въпреки това половин браво за улова 

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- bobo_33333
- кандидат преподавател
Пак се почна
Поздрави за откриването,не всеки от писалите в темата е хукнал на първи към реката.
Следващия път ,пак да споделиш излета си и да качиш снимки с рибки

Поздрави за откриването,не всеки от писалите в темата е хукнал на първи към реката.

Аз там съм пораснал...
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
На 1 ви януари в ранни зори бях на реката и кво снимки ли искашbobo_33333 написа:Пак се почна![]()

Не разглеждайте поста ми по-нагоре като дребно заяждане ( просто ми е интересно какво точно им се яде на скобарите). А иначе колегата си пише че ги е пуснал (и да не е пак казвам -НЕ Е В НАРУШЕНИЕ)
Поздрави

Един ден , ще накарам България да се гордее с мен .......
Пуснах само живите скобари а мъртвите си ги взех и ги дадох тука на един приятел на баба му.Не носех живарник защото не ми се носеше багаш до мястото и ги държах в кофата имаше само 3 живи а другите които бяха мъртви ги взех и ги дадох на моя приятел на баба му.Поздрави и наслука после пак съм там 

- jasonsmith
- разбира нещата
Добре че не е минал горския, щото като гледам половината не са и в нормата (20 см). И аз им се чудя на тия, които прибират скобарите какво ги правят, особено с този размер, но той колегата си го каза- храни котките!!
-
- кандидат преподавател
Честито откриване !
Дано цялата година , да ти е така успешна !
п.п. Един съвет ! Не давай обяснения на .........

Дано цялата година , да ти е така успешна !
п.п. Един съвет ! Не давай обяснения на .........

Върл Shimano фен!
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Месарите сте сродни души

-
- кандидат преподавател
Прав Ице !!!butnik написа:Месарите сте сродни души![]()
![]()
ЧНГ !!!

п.п. Бе кво става бе Майна ? Да не си добил извънземни способности ?
Минаваш през форума като призрак

Върл Shimano фен!
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Коцето е огън бий бе!!!Само ква рима има в заглавието а!

- pacho109
- сериозен играч
Браво,колега
Завиждам ти на ентусиазма 

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/