Стоичков - в Китай!

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

docenta
разбира нещата
разбира нещата

Стоичков - в Китай!

Мнение от docenta »

Първото полувреме на мача България - Албания ме убеди, че Ицето Стоичков е крайно време да иде треньор на детския отбор у село Цун-Кай-Хуй в Китай.
Зоран ще му помага!
Да видм кво ще е второто полувреме, дееба!
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!

Риболовна академия "Негован"
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

Още не е свършил мача,ама като гледам и второто ще е като първото.
ИзображениеИзображение
http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
Аватар
icko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от icko »

Само не разбирам, какво ви е виновен човека.Две греди, непрекъсната преса само нямахме късмет.Ама ние си- знаем Стоичков не става и не става .Да ви питам само, ако не е Стоичков кой е по-добър в момента в БГ от него за треньор.
Поздрави. :wink:
Honda-CBR-919-FIRE BLADE
Пали гумите,не душата си!
BURN RUBBER NOT YOUR SOUL...!
SaioKi
новобранец
новобранец

Мнение от SaioKi »

Стоичков е добър трениор но пробира играчите това му е единствения кусур
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

Не в Китай , а в Тибет трябва да го пратят!!!
Клавиатура риба не лови!!!
Аватар
Fishing_Fan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Fishing_Fan »

Стоичков ВЪН от НАЦИОНАЛНИЯ !!! ти си срам и позор за България ,бегай в Тибет да тренираш тибетските якове :evil: :evil: :evil:
docenta
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от docenta »

Хр.Стоич. - Ото Барич 0-100!

Но пак да ви кажа, ако ги сравняваме като футболисти:

Христо Стоичков - Ото Барич 100- 0!
Последно промяна от docenta на Сря Мар 28, 2007 7:06 pm, променено общо 1 път.
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!

Аватар
ribarq
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от ribarq »

Стойчков да си взима дисагите и да си ходи в китай, да не може никои да го намери ! един от найдобрите ни футболисти да не казвам най добрия е той но с националите няма да постигне нищо ...пълно неразбирателство с играчите това му е кусура за мен ! Следващия трениор на национала мисля че ще еСтанимир ( Мъри) Стойлов... не толкова добър играч но Добър трениор( постига разбирателство с играчите ) (Психолог ) (борбен - настървен като трениор жаден за победа ) , а и този черния братчед мисля няма място в национала :) както и Зоран Янкович ! ... по добре да беше пуснал Боримиров и Топузака -та да ставяа шоу поне ....те се раздават от сърце ! Дано следващите мачове да се отсрамим ....Пожелавам успех на играчите както и на Стойчков нека бъдем преди всичко БЪЛГАРИ !!!!
saksi
фен клуб-скобар

555

Мнение от saksi »

Как не се намери толкова години един свестен журналист да каже ,че Стоичков не става за за треньор.Дано след тоя мач го махнат.
Аватар
maranzika
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от maranzika »

Абе на някой съфорумци хич не им личи от кой отбор са. :D Че ако искате вместо националния да играе УЕФСКИ.То го видяхме "черния".
УЕФСКИ-Х=1-17.
docenta
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от docenta »

maranzika написа:Абе на някой съфорумци хич не им личи от кой отбор са. :D Че ако искате вместо националния да играе УЕФСКИ.То го видяхме "черния".
УЕФСКИ-Х=1-17.
maranzika,
не вкарвай тая идиотска тема за Уефски и Чорба, тук става въпрос за самочувствието на нацията. И аз не ще участвам в подобен спор, а призовавам и колегите да споделят само по темата за ... Китай :D :D
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!

Аватар
ribarq
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от ribarq »

Стойчков в Китай !!!!! За ----За-----За----За-------да си ходи кадету му е мястото пък кой ще е трениор кои нямадае само те си знаят !.....................................................................................................................................................................................
..........................................................................................................................................................................................
...................................................................................
.................................................................................................... Само Батето ше ги опраи :):):):):):):) ........................................................................................................................
kostur4eto
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от kostur4eto »

Само не в Китай .Там имало много риба и много кълвяло а ние все пак искаме да го накажем-нали?
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

:cry: Мисля че както във риболова има капо така е и във фудбола :!: имахме нашите положения просто мал шанс :cry: Инак и Стоичков и фудболистите са си наши БЪЛГАРСКИ момчета и ще дадат много завбъдеще! :wink:
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Аватар
dimitar_
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dimitar_ »

След такъв мач да не си на мястото на футболистите и треньора !
Такива мачове е имало и ще има , това че ние ще си "чешем" езиците кой футболист става , и кой треньор е некъдърен си е наше право . Все пак спечелихме точка , а това срещу Албания хич не е малко... и малкото радост си е нещо , ами ако бяха били ?
А колкото до треньорите , гледах на почивката как Сираков ( дано "сините" не са забравили как им показа з . дник когато беше "славист" ) се включи и той да реди състава . Значи едно е ясно - "големият футболист не значи голям треньор"! За нас остава да отчетем още една грешка , която дано не ни коства класиране на "ЕВРО"-то , а иначе аз си мисля че "тренера" трябва да е човек , който освен да е играл голям футбол , да има и "пипе" в главата и да може да каже "две приказки на кръст" ...
Поне аз се сещам за Златко Янков , Петър Хубчев и най вече за Красимир Балъков , това са хора пак от същото това "златно поколение"( да са ни живи и здрави всичките...) , но те поне са учили и си имат дипломи не само на книга , пък и навън Балъков специално си е запазена марка !
Но всичко това си е мое мнение , а пък мен "кой ме бръсне за слива", те ония горе начело с "Бобито"си връткат игричките и ако знаете как се "притесняват" от тези наши ядове за националния...
Все пак , дано се класираме , БЪЛГАРИ сме и не сме по - лоши от който и да е !!!
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”