За приятелите, печените агнета и още нещо...;)))))))))

Риболовни срещи - директно на водоема, както и директно на Маса :)

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
rikosheth
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

За приятелите, печените агнета и още нещо...;)))))))))

Мнение от rikosheth »

Провокиран от споменаването на агънца разни тук там из форума се сетих да ви разкажа нещо по темата :wink:
Та така...седя си миналата седмица и анализирам рибоситуацията във Варненско и тъкмо да измисля къде ще ходя и дзррррррррррррррр..телефончето звъни :roll: Моя приятел и другар по въдица Орлин..повод имал, та да сме се съберяли да излапаме едно агънце!!! Че кой бяга от едно агне??? Готово..ама те в последствие се оказа, че две щели да бъдат агънцата :shock: :shock: щото и Парис имала повод и на сърце да почерпи верни другари!
Сега да обясня , че да не стават грешки...Парис е ТЯ-готина,че и рибарка тоже! :wink:
Ей ги на:Орлин
Изображение
и Парис
Изображение
Те двамата са така :smt052 :smt049 :smt008 и от време на време така :smt075 :smt084 ама да не се отплесвам :wink:
В уречения ден, по ракиено време се явяваме с любимата моя съпруга на точното мястото, където вече са се посъбрали обичайните заподозрени.
След като ни посрещнаха любезните домакини и се изясни, че нито се женят, нито се развеждат, бременни няма, наследство от богати роднини не са получили и др. безумни версии относно повода на събирането...мероприятието отпочна :partyman:
Нещата в началото изглеждаха горе долу така:Софра 1 - класическа, дългаааааааа и с невероятно усещане за дълбочина на "пейзажа", водещ до душевен разкош а именно
Изображение
и Софра 2...модерно оформена като блок маса, за младежи и девойки в крехка възраст необременени от тежкото наследство на соц банкетите от близкото минало..абе нещо такова :wink:
Изображение
Излишно е да ви казвам ние къде се посяхме при така създалата се двуполюсна банкетна обстановка :smt082 :smt082
Менюто: За злоупотреби с алкохол на разположение беше ей тва
Изображение
плюс умряла от студ мастика на кристали и блага домашна ракийка укротена и изстудена в малки канички половинки.
Салатката..класическа за сезона, зелена обилно украсена с варени яйца и лъскави черни маслинки.
След кратко колебание и като истински професионалист взех твърдото решение да обърна внимание на домашната ракийка и така се почна....НА ОРЪЖИЕ БРАТЯ И СЕСТРИ!!!
За да не е съвсем тревно менюто Парис се появи с една чудна морска рибка наречена от познавачите Лястовица :shock:
Жалко , че снимката не е много подходяща за добиете представа за това морско вълшебсвто обсипано с лимончета и други екстри.
Изображение
Бряяяяяяяях и това викам си ако не е класическа провокация към пиещите ракия ...здраве му кажи :smt119 :wink: Зелена салата, рибка, маслинки...нещата замирисват на мастика, мастика :drinkers: ама се овладях бързо и продължих безотговорно по поетата вече "априлска" линия!
И така сред приятели и с наздравици и интересни разговори за какво ли не неусетно дошло време за изпълнение на залегналия дълбоко в българската самобитност и душевност хит "Заблеело ми младо агънце на зеляна поляна" , в лек кръчмарски ремикс "Полегнало ми в тавичка и с прясна дроб-сърмичка" :rock: :supz: :smt035
Предупреждавам хората със слаби сърца и нежна психика да не гледат следващата снимка :smt043
Изображение
Те тоя хит, както споменах в началото се оказа двоен макси сънгъл, ама ще спестя втората снимка, щото е пълно копие на първата...и по размер и съдържание!
МММММММММ на батя!!! Цялостното усещане за изящтност на тия сочни агънца светкавично придоби съвършените персонални измерения в ей тоя вид:
Изображение
И за да бъде напълно завършена тая хармония и идилия неземна отнякъде се появи и домашна омесена и изпечена до златисто питка:
Изображение
Еййййй от тук нататък какво последва...НЕ КАЗВАМММММММ АМ АМ!!!! :wink:
....в края на вечерта(когато и да е било това), всички бяхме горе долу ей така...
Изображение
...ама дай Боже всекиму!!!
Та в заключение на всички вас искам да пожелая от сърце да имате приятели като моите с които с удоволствие да споделят делник и празник,радостни и тежки мигове и много много риболовни успехи!
Тhat's all folks :wink:
Аватар
Zen
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Zen »

Ммммм фантазия 8) .... Рикошет, много яко си го написал и снимал. Имам чувството, че в моя офис се разнесе миризма на печено агне, зелена салата, ракия и мастика :lol: Дай Боже всекиму!!! :D
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

Човече .....rikosheth.....каква е таз софра.....от бачкане не можах да обядвам.........и сега гледам и чета.....и така ме сви стомаха :rolleyes: изчезвам да ям !!!!!!!!!!!!!!!!! :smt112 :smt112 :smt112 :smt112 :smt112 :smt112 :smt112 :smt112 :smt112 :smt112 :smt112 :wink:
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
batkose
новобранец
новобранец

hm,

Мнение от batkose »

ANGEL 123 написа:Човече .....rikosheth.....каква е таз софра.....от бачкане не можах да обядвам.........и сега гледам и чета.....и така ме сви стомаха :rolleyes: изчезвам да ям !!!!!!!!!!!!!!!!! :smt112 :smt112 :smt112 :smt112 :smt112 :smt112 :smt112 :smt112 :smt112 :smt112 :smt112 :wink:
vsi4ko dobre, no zasto ne si skril lizata na nqkoi madamki,jena mi ko prai tam? :lol: :roll: ,nikvi komandirovki pove4e,hm bila v greece,drun-drun :idea:
re4en,morski ribolov.
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Гледам и ми текат лигите...още 30 на минути и бегам в МЕТРО...за едно сукалче...и напитки тоже...Брях маа му... :lol:
Аватар
камен
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от камен »

Митак ,бей за риба бе,егати софрите :lol: Ще направиш някой корем няма да можеш да заметнеш :lol:
добрите момчета отиват в рая ,а аз сигурно за РИБА
rikosheth
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от rikosheth »

Ми кво да Ви кажа :oops: :oops: :oops: ...такива са софрите при нас..най вкусните и най благи на света, ама само с ПРИЯТЕЛИ!!! :wink:
Камене, Камене.. ако немога да заметна,щека ще подпра на корема и от близка релация ще я дърпам :smt082
А за жените...не знам, оправяйте се там...аз освен агънце, друго не мезнах :tonqe: :wink:
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

а викат,нямало ПОЕТИ :lol: :lol: ще взема и аз да снимам някоя от наште софри :lol: :lol:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
rikosheth
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от rikosheth »

5 кила, аз пък викам да снимаме една съвместна на Шабла като се постопли а? :wink:
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

никви проблеми-аз там досега висях по 2 месеца,ама тая година не знам....бе мога да понеса над 10 човека :lol: както си е било досега :lol: :lol: никви проблеми-тькмо ще ме светнеш за некои работи,кьде само ги подозирам-и лодки ще намерим и всичко-ех,как не ме свьрта-да идва лятото :oops:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
rikosheth
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от rikosheth »

Те т'ва е мъжка приказка ама да сме живи и здрави само, от теб керемидите от нас софрата!:wink:
Ама що така подозирам , че здраво ще СВЕТНЕМ и двамата на тая Шабла любима :smt082 Само дано тия идиоти ни оставят и малко риба, че както са я метнали с ток :evil:
kostur4eto
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от kostur4eto »

Де е ОТЧЕТО да ви види кви ги вършите бре неверници.Ми нали още се пости. :partyman:
rikosheth
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от rikosheth »

То верно ама...само с паприкаш трудно се хваща риба, има грешка ама има и прошка!
Пък и нали май batmilen го спомена нейде тук:Признат грях.... :wink:
Публикувай отговор

Обратно към “Срещи и Купони”