ЯЗ.ГРУДОВО

Модератори: bobopeli, sapuna

snegk
и господ не е толокова добър

ЯЗ.ГРУДОВО

Мнение от snegk »

Днес времето дъждовно и немога да работя,понеже бачкам навънка.Взимам такъмите и на Грудово.Пробвах на всякакъв модел стръв,но дори и каракудите небарат.Един колега искара шаранче 700гр.на плувка и това беше.Дъжд много,вятър също,рибата неще.Преди две седмици са ги скъсвали,но времето беше топло.От един месец не съм хванал една риба,имам чуство,че съм некадърник,но се надявам с управяне на времето да потръгнат нещата.Успех на можещите. :wink:
rikosheth
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от rikosheth »

Няма да се отчайваш ей :wink: Връзваш червен конец и чесън на Rod Pod-a и ще видиш как ще потръгнат нещата. :smt023
snegk

Мнение от snegk »

Митак някква друга вуду магия да ми предложиш :!: Искаш да сменя риболова с шаманство а :?:
rikosheth
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от rikosheth »

Не бе човек, това доказано работи..чупи каръка отвсякъде :D
Другия вариант е..отиваме заедно до това Грудово и после..баммммм у графата "Успешни излети" :supz:
То нали знаеш , че всъщност неуспешни излети няма... дори и да не си хванал нищо с всеки излет научаваш нещо и си правиш съответните изводи :!:
snegk

Мнение от snegk »

ОКЕЙ,утре съм на магазина за чесън,но ти ще бъдеш домене за риба да ти се смеят на тебе.Мисли за велик ден,че няма време. :lol:
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: ЯЗ.ГРУДОВО

Мнение от AL KAPONE »

От един месец не съм хванал една риба,имам чуство,че съм некадърник,но се надявам с управяне на времето да потръгнат нещата.Успех на можещите.

:rolleyes: След най каръшкия ми период........10-11 пъти само слънчаци и костурки :rolleyes: Един ден избих всички рибари на тракиец с удар на блесна на бяла риба 4,600 :wink: тъй че има време.... сезона тепърва предстои :roll: :arrow:
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”