Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на мирни риби
naRiba.com

Форум

СЛАДКА КОНСЕРВИРАНА ЦАРЕВИЦА ИЛИ ВКИСНАТА
Модератор: sapuna
- Husmen1983
- научил се да хвърля
СЛАДКА КОНСЕРВИРАНА ЦАРЕВИЦА ИЛИ ВКИСНАТА
колеги кажете мнение за този период от сезона за шаран кое е по удачно?сладка консервирана или вкисната царевица.чух от колеги че имало удари на сладка консервирана царевица, и си мисля че е рано за вкисната но все пак споделете вашия опит.благодаря.наслука.
за сега нямам такъв.
Според мен сладката царевица винаги е била номер едно, НО при риболов на плувка или на близка дистанция.Много е мека и лесно пада от куката при по силно замятане.Ако си решил да ловиш на дъно защо не си вземеш от онези в рибарските магазини- с аромат на мед или ягода- по това време на годината шаранът търси сладка храна.Успех 

Забавлявам се и си живея, а за теб оставам само Фикс идея!
-
- разбира нещата
-
- сериозен играч
-
- сериозен играч
-
- сериозен играч
ААААААА Ивака както винаги е скромен. след края на състезанието , когато го бях освободил от задълженията му по поддръжката той измъкна може би най-едрата риба за деня на гьола, амур около 2 кила.
добре че се наложи да си тръгваме че както се беше амбицирал...
добре че се наложи да си тръгваме че както се беше амбицирал...
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
- Husmen1983
- научил се да хвърля
колеги
днеска ходих до Левски язовир около варна.пробвах на всичко но нещо шарана неще.и червеи и царевица всякакъв вид.научих че вчера хванали на рибка.по това време на годината нормално ли е да удря на рибка......?наслука на всички.
за сега нямам такъв.
- dimitar_
- сериозен играч
И аз мисля че сега шарана повече се лъже на торен червей ( винаги го нанизвам цял ) , а сладката царевица си е много добра , няма смисъл да се повтарям с колегите .
А вкисната или суха царевица, като че ли е най - удачна през лятото и особено есента , но изключения има всякакви...
Колега "Husmen1983", най - големият си шаран ( килограми няма да казвам , че е 1 април и може да се изтърва...) хванах на кротушка около средата на април , беше хладно и духаше отвратителен вятър , тъй че нищо чудно няма в това да си хапва сега рибета , макар и рядко , а пък нищо чудно в този водоем шарана да си тачи рибката .
А вкисната или суха царевица, като че ли е най - удачна през лятото и особено есента , но изключения има всякакви...
Колега "Husmen1983", най - големият си шаран ( килограми няма да казвам , че е 1 април и може да се изтърва...) хванах на кротушка около средата на април , беше хладно и духаше отвратителен вятър , тъй че нищо чудно няма в това да си хапва сега рибета , макар и рядко , а пък нищо чудно в този водоем шарана да си тачи рибката .
-
- ще става разбирач
Здравейте на всички в темата !
За царевицата да ви кажа съм на мнение че е по добре сам да си я приготвиш,аз лично от 4-5 години си я правя сам (аромати),опитвах по няколко различни начина и най успешният се ползва вече години!
Имам доста добри екземпляри (поне за мен ) от порядака от 3 до 12 кг.
За царевицата да ви кажа съм на мнение че е по добре сам да си я приготвиш,аз лично от 4-5 години си я правя сам (аромати),опитвах по няколко различни начина и най успешният се ползва вече години!
Имам доста добри екземпляри (поне за мен ) от порядака от 3 до 12 кг.
Който го може го може,останалите гледат!