Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Проблем с Мобилен оператор
Модератор: dantho.mihov
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Проблем с Мобилен оператор
При получаване на последната фактура оставам гръмнат-7.50лв мобилен Интернет.Апарата който използвам няма такава опция за Интернет.Някой имал ли е същият проблем и може ли да ми се обясни колко време е нужно да сърфираш през телефона за тези пари.Пуснах жалба да видим какво ще кажат византийците
Сметката разбира се отказах да я заплатя до изясняване на случая.Оператора е Глобул.

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- Модератор
Re: Проблем с Мобилен оператор
Ице, не се учудвам. Скоро един колега сподели - подал предизвестие за прекратяване на договора с Глобул и получил сметка за проведени разговори на стойност над 300 лв. Не ползвам мобилен интернет и не мога да отговоря на въпроса ти.Но се бори, не се предавай !
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Въпросът е принципен,не става въпрос за сумата, тя е дребна,въпросът е,че мамят и в крайна сметка ще се оправдаят със системата,че е допуснала грешка.Ако не признаят жалбата, им хвърлям картата и ДГД 

Сега като се замисля Колега може и аз да имам подобни проблеми.butnik написа:Въпросът е принципен,не става въпрос за сумата, тя е дребна,въпросът е,че мамят и в крайна сметка ще се оправдаят със системата,че е допуснала грешка.Ако не признаят жалбата, им хвърлям картата и ДГД
Аз имам интернет на телефона , но ми е изключен и не го ползвам
а почнах всеки месец да получавам фактури на стойност над 30 лв за мобилен интернет
и то в някакво врем 22 - 00 ч
когато аз не пипам телефона или съм заспал !?
Явно номера минава. Ще направя оплакване и аз.
- Д.Граховски
- кандидат преподавател
На мен при надписване,осезаемо,се установи че съм провел разговор на стойност 13 лв с мтел по време на период когато са ми били ограничени изходящите обаждания.Поискаха ми 10 лв за подробна разпечатка.На там е ясно.Вземи си добър адвокат и ги съди.
Също е добра идея да оставиш телефона в сеиф при нотариус и после ако има надписано,знаеш.
Също е добра идея да оставиш телефона в сеиф при нотариус и после ако има надписано,знаеш.
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
-
- разбира нещата
М-тел преди правиха абсолютно същите мизерии с интернета и затова ги махнах
С Глобул не съм имал проблем , но явно си избират жертвите произволно...
Ице да напишеш кво е станало и как си процедирал да знаем и ние за напред.

С Глобул не съм имал проблем , но явно си избират жертвите произволно...
Ице да напишеш кво е станало и как си процедирал да знаем и ние за напред.

- nikolaiiliew
- сериозен играч
До сега не съм имал такъв проблем! Със сметка съм с имам интернет на телефона,ползвам го доста често!(на ГЛОБУЛ съм)
Преди време бях на Мтел и тогава бях с някакъв тъп телефон,имаше интернет но ми вземаше пари ако го ползвам или вляза в него!
Имах 110 лв сметка като без да искам съм влязъл и не съм излясъл после
Съди ги!

Късаш, вържеш и продължаваш. Упоритост и търпение му е майката!
-
- вече хвърля и на тежко
Бат' Ицо, вчера със сестра ми коментирахме същият казус и при нея, с тази разлика, че опцията и е платена предварително. Стана на въпрос, че тя нарочно си е изключила нет-а от телефона а пристига смс, че е достигнала лимит по употребата му. Най-вероятно им се е омазала системата нещо и тъпаците не могат да разрешат проблема. Който се усети се усети, другите ще плащат за жалост. В скапаната ни държава за по-малко от 50 лв. неможе ги съдиш дори да е доказана измама. Виж ако се заведе колективен иск, тогава ще стане, но ние тъпаците нали сме свикнали да ни мачкат... Недей им се дава и т'ва е!
Поздрави: Г. Аврионов
Поздрави: Г. Аврионов
Asenovgrad Fishing Team © ® Member of Asenova krepost fishing club © ®
- pacho109
- сериозен играч
Мама им византийска
Само че ,ако ги съдиш,май трябва в Софето да го направиш 

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Няма надписани сметки момци!По една или друга причина са си наши!
Ице , WAP през GPRS?Случайно или евентуално малкия?Всичко е възможно брат!Я тема,я приложение,я актуализация ... Само не е възможно да нямаш никаква връзка със сървър от тела си!То май няма вече такива апаратчета!
Ице , WAP през GPRS?Случайно или евентуално малкия?Всичко е възможно брат!Я тема,я приложение,я актуализация ... Само не е възможно да нямаш никаква връзка със сървър от тела си!То май няма вече такива апаратчета!
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Да,първото което ми казаха е тва,ама апарата е средновековен бе черно бялsapuna написа:Няма надписани сметки момци!По една или друга причина са си наши!

Малкия си има телефон моя не го пипа.Ама никой ли не знае 7.50лв кво значи да си в нет-а.
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Може да означава много,може и много малко!Това,че е черно бял също не е от значение!Генерирането на трафик не е по таблица,а и не е сигурно че е трафик!Има стотици уловки,начисляващи подобни сметки само с едно погрешно кликване!Поискай една пълна разпечатка,не знам как ще ти я тарифират от Глобул,но така си мисля ще разнищиш случая!Наистина Ице,надписването на сметки е за оправдание пред мама или тате!Има си някаква причина и трябва да я разбереш!Лично аз не вярвам в подобни кокошкарски маневри на операторите!
Работя за един от операторите.Във фактурите на оператора за който работя презареждането на предплатена карта се изписва във фактурата като WAP садържание. така ,че ако и в глобул е така е напълно възможно малкия да си е направил един бонус с някой друг лев.butnik написа:Ама никой ли не знае 7.50лв кво значи да си в нет-а.
Други услуги
Mобилен достъп до интернет през CSD
0,06 лв./минута
тук интернета се тарифира повременно ,но е само за много старите телефони
Това харчи повечето пари. Мобилен достъп до интернет на използван трафик
2,40 лв./MB Минималното първоначално таксуване на GPRS данни е 5 KB, след което отчитането става с точност до 1 KB.
Всички цени са с включен ДДС
Можеш да си направиш някаква сметка колко трафик си изразходил. Като информация Skype за мобилен телефон е 14,5 MB. Това значи ,че ако нямаш активен интернет и го изтеглиш това приложение (без ползване защото черпи още трафик) Ще имаш сметка 34,8 лв. Ако отвориш през телефона си тази снимка за да я видиш ще ти изразходи 745 KB

Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Кхъм , на буля тъй и подарих за Коледа едно смартфонче като нет абонамента и се променяше чак от другият ден . Докато се "промени" , за времето 00:00ч. - 04:30ч. беше навъртяло 800+лв. сметка докато се е самоактуализирало
Решението за момента е да пия студени води до колко мога да нося и тъй .

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
С това трябва МНОГО да се внимава ,въпреки ,че с копие на договора можеш да пусняш една жалба и да се надяваш да ти преизчислят сметката. При нас новият тарифен план влиза от 0,00 часа. Аз лично съветвам клиентите си да не слагат карта в телефона преди да влезне в сила тарифният план (препоръчително да имат потвърждение от оператор) Телефона може да се ъпдейтне и през WI-FI работи без карта, така или иначе трябва да стои 16 часа на зарядно в началото
Въпреки ,че с това WI-FI един приятел бра ядове. Оставил си телефона да си тегли ъпдейти и програми ,но през ноща спрял тока и ............... няма free нет. Ама така се получава като се купуват смартфони базирани за работа с интернет за по 300-400-500 и..... и не искат да отделят по 5лв за неограничен нет месечно (да не се набутат
) Съжалявам ,че се отклоних от темата на колегата ,но жалби при тях, жалби ,ако нестане и в КЗП и пренос на номера в друг оператор ,а старият да има да взема
Вече не се изисква предварително заплащане на неустойки по договора така ,че спокойно може да ги остави да пият една студена вода и да ги остави да имат да взимат като са толкова лакоми 

Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.