Дайте съвет...

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Дайте съвет...

Мнение от batmilen »

Взех да се оглеждам за "нов" автомобил...щото старичкия ми ФОРД МОНДЕО за риба става ...ама за друго не... :lol:

Та с лимита който ми се полага/ отпуснат от благоверната/...съм се спрял или на 10 годишен мерцедес...я четириочко ... Е/С 180, 220 и нагоре...

или на една нова ДАЧИЯ MVC 5 местна... :lol:

дайте съвет на кво да се спра... :?: :?: :?: :?: :?:
iordan1968
новобранец
новобранец

Мнение от iordan1968 »

Ако е за риба си вземи Рено Еспейс. Перфектен автомобил за риболов.
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

земи си .....БУС :lol: :lol: :lol:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

iordan1968 написа:Ако е за риба си вземи Рено Еспейс. Перфектен автомобил за риболов.
Чесно дати кажа колега..... Рено Еспейс ........без да се обиждаш на това си е френски Ке...ф.

Бат Милене вчера докарахме Pasat Kombi 1.9 TDI 1999 година Сив металик 110 коня, няма удари и е перфектен автомобил за въдици! Ако те итересува такава кола пиши едно съобщение, в момента е за обслужване и преглед и след празниците ще го пуснем за продажба.......фирмата имаме 17 сервиза в цяля България и колите са с 1 година гаранция! А за нова дачия в Хасково сме представители на Рено-Нисан България и може да ти измислим добра оферта ......НО всепак копуваш Рено в друг кожух! Винаги трябва да чакаш изненада :lol:
Последно промяна от AL KAPONE на Чет Апр 05, 2007 1:04 pm, променено общо 1 път.
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

мани майтапа-на да4ия не се нафьрляй!!!с тоя мерцедес ще ми влезеш в категорията на ГОЛФАДЖИИТЕ и 190СЕТКАДЖИИТЕ,ама кво те боли-доволен ще останеш..еспас..хм,сьщо не те сьветвам..бе я си земи БУС :lol: :lol:
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

и са-сериозно...от мен да знаеш-сьвети мноо ще ти дават-не треба да ти дреме!!!!ка4ваш се,караш,ако ти ареса-ВЗИМАШ-вси4ко е до кьсмет-ей,на ангел говори за френски кенефи,ама единствената кола кьде сьм я имал и 3 години грам проблем не ми е направила е СИТРОЕН ксара 99г...кьсмет му е майката-не сьвети или марки :idea:
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

5кила написа:мани майтапа-на да4ия не се нафьрляй!!!с тоя мерцедес ще ми влезеш в категорията на ГОЛФАДЖИИТЕ ........земи БУС :lol: :lol:
:smt017 Ей 5 кила не ме обиждай на автомобил......... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :smt043 :smt043 :smt043 :smt043

Изображение
Последно промяна от AL KAPONE на Чет Апр 05, 2007 12:57 pm, променено общо 1 път.
iosif_92
новобранец
новобранец

Мнение от iosif_92 »

според мен си вземи един джип ЛАДА - NIVA за риболов е идеялна
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

МЕЕЕЕЕЕ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ..обиждам-ГОЛФ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

ANGEL 123 написа:
5кила написа:мани майтапа-на да4ия не се нафьрляй!!!с тоя мерцедес ще ми влезеш в категорията на ГОЛФАДЖИИТЕ ........земи БУС :lol: :lol:
:smt017 Ей 5 кила не ме обиждай на автомобил......... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :smt043 :smt043 :smt043 :smt043

Изображение
Абе в Хасково Мерцедеси нямате ли... най-накрая ще си взема една 124ка 300 TD...м/у БУС и мерцедес предпочитам....мерчо... :wink:

Па и теа Шкодичките Октавия 4Х4 Комби и те не са лоши.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

Абе в Хасково Мерцедеси нямате ли... най-накрая ще си взема една 124ка 300 TD...м/у БУС и мерцедес предпочитам....мерчо...

Ако си го решил ...... :idea: Е - класата си е класа ( цена и качество са в отлични параметри ).....Кото ходова час и мотор са оличнични единствено скоростите при моделите с автоматика са греда ако се преебе все едно копуваш още една е класа :idea: Пожелавамти новата кола да е здрава и да си я караш с кеф като млада булка :smt043 :smt043 :smt043 :smt043
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

ааа,ама ще фанем да ви БИЕМ накрая!!!!НИКВИ шкоди4ки!!!!зимай 124 и си готов-ем ще спестиш -и благоверната доволна и ти... :lol: :lol: :lol: :lol:
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

и не се казва -МЕЕРЦЕДЕСИ ,а мерцедесТи :lol: :lol:
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Май шъ та послушам за 124ката... тия "танкове" са направени да изтраят 1 000 000км., нафърлих се на една С180, ама Кирето ми каза, че возели като ЖИГУЛКИ...бах мааму как щех да се мина... :lol:
Аватар
sampo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от sampo »

iordan1968 написа:Ако е за риба си вземи Рено Еспейс. Перфектен автомобил за риболов.
:smt041 :smt041 :smt041
Хвърли и едно око тука , предлагането е голямо ..
http://mobile.de/SID2EEn4TIgg5Eqkjv9bvU ... arch=49x10

А и Еспаса е като Трабанта , целия е от пластмаса и не гние дори и след 20 години .
Мерцедеса е предпочитан от друга социална група хора , които не искам да коментирам , може да ми се обидят .. , има ги вероятно и в сайта .
Днес ми се похвали мой приятел , купил си е Мерцедес комби , модел 1999г. 250 TD автоматик , но ми се видя тясна и неудобна , струваше ми се , че лявата колонка ще ми влезе в ухото .. :(
Аз карам Ситроен Берлинго въпреки подмятанията на приятелите ми че "където правят спагети и минети , не могат да правят коли" ..
На платено не одим !
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”