Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Дайте съвет...
Модератор: dantho.mihov
Дайте съвет...
Взех да се оглеждам за "нов" автомобил...щото старичкия ми ФОРД МОНДЕО за риба става ...ама за друго не...
Та с лимита който ми се полага/ отпуснат от благоверната/...съм се спрял или на 10 годишен мерцедес...я четириочко ... Е/С 180, 220 и нагоре...
или на една нова ДАЧИЯ MVC 5 местна...
дайте съвет на кво да се спра...

Та с лимита който ми се полага/ отпуснат от благоверната/...съм се спрял или на 10 годишен мерцедес...я четириочко ... Е/С 180, 220 и нагоре...
или на една нова ДАЧИЯ MVC 5 местна...

дайте съвет на кво да се спра...

-
- новобранец
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Чесно дати кажа колега..... Рено Еспейс ........без да се обиждаш на това си е френски Ке...ф.iordan1968 написа:Ако е за риба си вземи Рено Еспейс. Перфектен автомобил за риболов.
Бат Милене вчера докарахме Pasat Kombi 1.9 TDI 1999 година Сив металик 110 коня, няма удари и е перфектен автомобил за въдици! Ако те итересува такава кола пиши едно съобщение, в момента е за обслужване и преглед и след празниците ще го пуснем за продажба.......фирмата имаме 17 сервиза в цяля България и колите са с 1 година гаранция! А за нова дачия в Хасково сме представители на Рено-Нисан България и може да ти измислим добра оферта ......НО всепак копуваш Рено в друг кожух! Винаги трябва да чакаш изненада

Последно промяна от AL KAPONE на Чет Апр 05, 2007 1:04 pm, променено общо 1 път.
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
и са-сериозно...от мен да знаеш-сьвети мноо ще ти дават-не треба да ти дреме!!!!ка4ваш се,караш,ако ти ареса-ВЗИМАШ-вси4ко е до кьсмет-ей,на ангел говори за френски кенефи,ама единствената кола кьде сьм я имал и 3 години грам проблем не ми е направила е СИТРОЕН ксара 99г...кьсмет му е майката-не сьвети или марки 

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
5кила написа:мани майтапа-на да4ия не се нафьрляй!!!с тоя мерцедес ще ми влезеш в категорията на ГОЛФАДЖИИТЕ ........земи БУС![]()

Последно промяна от AL KAPONE на Чет Апр 05, 2007 12:57 pm, променено общо 1 път.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Абе в Хасково Мерцедеси нямате ли... най-накрая ще си взема една 124ка 300 TD...м/у БУС и мерцедес предпочитам....мерчо...ANGEL 123 написа:5кила написа:мани майтапа-на да4ия не се нафьрляй!!!с тоя мерцедес ще ми влезеш в категорията на ГОЛФАДЖИИТЕ ........земи БУС![]()
Ей 5 кила не ме обиждай на автомобил.........
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Па и теа Шкодичките Октавия 4Х4 Комби и те не са лоши..

- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Абе в Хасково Мерцедеси нямате ли... най-накрая ще си взема една 124ка 300 TD...м/у БУС и мерцедес предпочитам....мерчо...
Ако си го решил ......
Е - класата си е класа ( цена и качество са в отлични параметри ).....Кото ходова час и мотор са оличнични единствено скоростите при моделите с автоматика са греда ако се преебе все едно копуваш още една е класа
Пожелавамти новата кола да е здрава и да си я караш с кеф като млада булка

Ако си го решил ......

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
iordan1968 написа:Ако е за риба си вземи Рено Еспейс. Перфектен автомобил за риболов.

Хвърли и едно око тука , предлагането е голямо ..
http://mobile.de/SID2EEn4TIgg5Eqkjv9bvU ... arch=49x10
А и Еспаса е като Трабанта , целия е от пластмаса и не гние дори и след 20 години .
Мерцедеса е предпочитан от друга социална група хора , които не искам да коментирам , може да ми се обидят .. , има ги вероятно и в сайта .
Днес ми се похвали мой приятел , купил си е Мерцедес комби , модел 1999г. 250 TD автоматик , но ми се видя тясна и неудобна , струваше ми се , че лявата колонка ще ми влезе в ухото ..

Аз карам Ситроен Берлинго въпреки подмятанията на приятелите ми че "където правят спагети и минети , не могат да правят коли" ..
На платено не одим !