Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

Миромир
Модератор: Кърцата
Миромир
Колеги, в съботата отивам на Миромир.Ще ми кажете ли трагнала ли е каракудата?И на какво кълве?Притенциозна ли е към тъкъма?
кълве ли
- Ivan Hadgiev
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
отговор
Стоянчо незнам дали е тръгнала каракудата, но този форум щеше да изглежда много повече красив и полезен ако всеки даваше по минимум инфо вместо да търси такова. Всеки пита - къде, какво, на какво и т.н. - никой не пише - колеги бях тук и там, дава на това онова, намира се ето къдеси този водоем и т.н. Вземи пример от колегата Ангел дето писа преди време за село Мандра Хасковско, пък тогава питай...... аде наслука, пък дано някой ти даде инфо.
Re: Миромир
На 6юли 08 в 7 часа удари шаро,над 2 кг,ама нямах кеп та го изтървах,пък и лошо беше захапал.Веднага след пропуска втори удари, него извадих.На Миромир шаран излиза ама от септември нататък
На 29 септ.07 след захранка със царевица също закачихме с колега 2 шарана.И такъмът не е решаващ! Просто има дни,има места и така
Айде стига с тази стара информация.Тогава на излет хващах по 4-5 шарана от кило до три.Сега няма и помен от него.Даваш 5лв и хващаш каракуда колкото шамара.На плувка,на дъно за ден се правят над 8кг с една пръчка.Супер са за стръв на сом.cuttroat написа:На 29 септ.07 след захранка със царевица също закачихме с колега 2 шарана.И такъмът не е решаващ! Просто има дни,има места и така
http://www.vbox7.com/play:1dbd3caf
Кой знае на къде?Кой знае до кога?....
Кой знае на къде?Кой знае до кога?....
Е добре аз пък казвам че има ама за по сигурно есента.Засега имам един 2кг. юли месец на царевица, а септември когато няма да имам време пак ще се вади.Пред мен са вадили, пак ше има.Който иска много шарани-На Момина баня, есента на 2007 зарибиха на пасажи плуваха шараните.Щом аз за 1-2 пъти на сезон съм закачил, и други ше закачат.Не се оплаквайте,макар че много таранки има,верно е! Ама тъй е
Абе хора,в тоя водоем освен каракудяка-друго просто отдавна не е останало!!!