Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Тактика
Въдици, макари и такъми
naRiba.com

Форум

Какви са тези куки?
Модератори: Димо Михалев, dobria1
Какви са тези куки?
Здравейте!
Изпратиха ми едно пакетче кукички, които незнам какви са и що са. Надявам се някой от вас да ми даде отговор.
Качих снимка в галерията, можете да я видите на този линк->
http://www.nariba.com/forum/gallery/ima ... e_id=29632
Благодаря
пОЗДРАВИ
Изпратиха ми едно пакетче кукички, които незнам какви са и що са. Надявам се някой от вас да ми даде отговор.
Качих снимка в галерията, можете да я видите на този линк->
http://www.nariba.com/forum/gallery/ima ... e_id=29632
Благодаря

-
- научил се да хвърля
Re: Какви са тези куки?
Това са куки с джиг-глави ( ако не съм в грешка ). Слага им се силиконова примамка и се прави джиг/джигинг/ риболов .
Държавата се издържа от платените данъци , а народа от укритите.
http://www.facebook.com/Veterinaren.kabinet.Todorovi
http://www.facebook.com/Veterinaren.kabinet.Todorovi
Виждал съм джиг глави и определено не изглеждат така.
- майсторчето страхил
- сериозен играч
Двойни куки с удължение ,пак за джиг риболов ,но с "чебурашки .Приложими и за други монтажи със силиконови примамки.В случая съм ги ползвал за "спинар байт" с чебурашка,това съжо е джиг монтаж само че моето е собствена изработка.

НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗ

A тези, които съм показал аз какви са ?
- майсторчето страхил
- сериозен играч
Извинявайourglory написа:A тези, които съм показал аз какви са ?

НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗ

Снимката найстина е зле. Ще направя нова. Куките са по нчкакъв начин утежнени.
- ivanomir
- новобранец
- Обратна връзка:
в едно предаване по дискавъри имам спомен за подобни, май за подледен риболов бяха, със сигурност вертикален без примамка.....
Compass 470 GT + Mercury 40efi, Raymarine Dragonfly 7
www.avant.bg
www.avant.bg
Eто по- ясни снимки, надявам се сега да науча нещо повече за тях ->>>
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Според мен са морски, но какво е точното им предназначение не съм мнго сигурен.
Също така си мислех, че може да се намотаят разни финтифлюшки, конци, прежди и т.н. и ако не се лъжа така да се търси Сом, но за съжаление мога само да гадая.
Също така си мислех, че може да се намотаят разни финтифлюшки, конци, прежди и т.н. и ако не се лъжа така да се търси Сом, но за съжаление мога само да гадая.
Никой ли няма да даде компетентен отговор?
по скоро би се използвало за гирим за кая например (така стръвта ще си стой на дъното)
Но това са само предположения пък може и да е за нещо такова

сплесканата част накрая или ще играе ролята на стабилизатор(ако се движи в водата ) или за да ляга на дъното с острието нагоре както джиговите глави
Но това са само предположения пък може и да е за нещо такова

сплесканата част накрая или ще играе ролята на стабилизатор(ако се движи в водата ) или за да ляга на дъното с острието нагоре както джиговите глави
НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!

- ivanomir
- новобранец
- Обратна връзка:
ето нещо подобно
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Compass 470 GT + Mercury 40efi, Raymarine Dragonfly 7
www.avant.bg
www.avant.bg
Четох, четох и въпреки мързела ми - сядам да дам отговор.
Показаните куки са за риболов със силиконова примамка октопус /но не като тези октоподчета за чепаре/, преди доста време по Евроспорт се продаваха комплекти съдържащи пръчка, макара и силиконови примамки с куки и вървеше демонстрационно предаване за риболов на блек-басс.
Дори в момента в кутиите със силикони имам две куки от порядъка на пет нули с два октопуса, които са ми подарък - така, че съм сигурен, а не правя догадки.
Единствения проблем е, че никога не съм ги пробвал сериозно, но иначе стават за плитки места и вертикална или близка до вертикалната игра защото потъват доста бавно.
Показаните куки са за риболов със силиконова примамка октопус /но не като тези октоподчета за чепаре/, преди доста време по Евроспорт се продаваха комплекти съдържащи пръчка, макара и силиконови примамки с куки и вървеше демонстрационно предаване за риболов на блек-басс.
Дори в момента в кутиите със силикони имам две куки от порядъка на пет нули с два октопуса, които са ми подарък - така, че съм сигурен, а не правя догадки.
Единствения проблем е, че никога не съм ги пробвал сериозно, но иначе стават за плитки места и вертикална или близка до вертикалната игра защото потъват доста бавно.