някой знае ли нещо за язовир мандра

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Iwelin
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

някой знае ли нещо за язовир мандра

Мнение от Iwelin »

Здравейте колеги,
Преди доста време гледах една тема за този язовир, в която доста го похвалиха. С идеята че си отиваъм към Първомай а оттам до Хасково си е един ... разстояние а и ще е последната седмица в която риболовът е разрешен а на всичкото отгоре го дават и да е хубаво времето , реших ако успея да се оттърва от масите с агнетата да посетя въпросния водоем. Някой има ли някаква прясна информация оттам, дали освен хубавитя условия (за които се споменава в далечната тема) има и риба след рекламата на водоема .
Ако не все пак марица е наблизо така че пак може да се направи някакъв излет но предпочитам на язовир че не съм много светнат за риболова на реката.
П.С. С идеята да не отварям нова тема , ако някой колега е от раьона и му трябва компания нека да пише може да се разберем нещо .
Аватар
ribarq
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от ribarq »

........
Последно промяна от ribarq на Пет Апр 16, 2010 5:27 pm, променено общо 1 път.
Iwelin
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Iwelin »

Благодаря ти , но направо ме разби :) . Аз съм малко пишман рибар и смятам да се мъча на каракуди и червеноперки. Надявам се те да не се се събрали на някое конкретно мяасто че ще ходя там за първи (ако успея да се оттърва от масите ) път и ще си е жив късмет къде ще съм.
А за това което каза: ТОЗИ АРЕНДАТОР ТРЯБВА ДА Е МНОООГО ЗАПАЛЕПН РИБАР.
Ако това което каза стане реално ще има едно ДОООСТА добро място за риба и с удоволствие ще се пребирам към моя край :).
Ако си някъде по язовир а в тия дни може и да се видим , принципно съм с едно пежо 405 бордо.
Ще дам инфо после ако някоя черна котка не ми мине пътя :)
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”