Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

млади рибари
Модератор: dantho.mihov
млади рибари
има ли млади рибари в този форум?
и още нещо, защо не направите чат в сайта или в irc 

- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Re: млади рибари
mixi написа:има ли млади рибари в този форум?и още нещо, защо не направите чат в сайта или в irc

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Ех и ти Доценте...нали все някак трябва да се вади хляба... с перо, мрежи или със сатъра край колбасарския ченгел...срамна работа няма щом парите са изкарани по честен път.а иначе риболова си е и спорт и хоби, и средство с което може да избягаш от действителността...docenta написа:Бедний ми, рибарю!
Рибари са онези, дето работят с мрежи из Черното море, като в едноименната песничка, а аз поне съм ВЪДИЧАР И РИБОЛОВЕЦ за кефа и тръпката![]()
Рибар = месар![]()
![]()

- coolgogo
- новобранец
- Обратна връзка:
Има млади запалени рибари (мойе това да не е тоЧната дума за човек които лови риба за кеф но аз така му викам) например аз ! Ако ниакои иска да си чати да ми изпрати лс със скапйа си
Младия рибар е най-добрия рибар. Give the way for new generation!!! http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=26518
-
- разбира нещата
Ами аз съм на 16 години първата си риба хванах на 7 години и от тогава като чуя за риболов очите ми светват!От 1-2 г се занимавам доста сериозно със "занаята"!
Не мога да кажа че знам страшно много но все пак съм се сблъсквал с "колеги" които са в пъти по-големи от мен и не знаят на половина колкото аз знам!Разбира се знанията не значат нищо ако си сакат в ръцете
за мое удоволствие практиката която имам до сега ми позволява да изпитам удоволствието от риболова, а не да се занимавам с постоянни отплитания,вързване на куки и тем подобни!
Поздрав от мен!
Не мога да кажа че знам страшно много но все пак съм се сблъсквал с "колеги" които са в пъти по-големи от мен и не знаят на половина колкото аз знам!Разбира се знанията не значат нищо ако си сакат в ръцете

Поздрав от мен!