Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Рибата измира на КАНАЛА на НОВОСЕЛЦИ
Модератор: dantho.mihov
Рибата измира на КАНАЛА на НОВОСЕЛЦИ
Колеги рибари ме информираха, че Рибата измира на КАНАЛА на НОВОСЕЛЦИ...била покрита с някаква слуз...
Преди месец още като ходихме с Локалчо, Стронт и Боцмана на река Грудовска ми направи впечатление , че плува много измряла риба по нея...
Един колега загреба една червеноперка ...и тя наистина имаше някаква слуз...сиво кафява по главата ...помислих, че е нахапана от видри.....защото имаше дупки по тялото...но сега си мисля, че видрата е захапала вече заразената и болна риба...вкуса не и и харесал нещо ...и я оставила...тя да не е буклоджия като кормораните и гларусите...
После си викам, да не е нещо наранена от...КЕЧ и РЕЛИЙЗ...хваната и пусната...както го правят повечето колеги...ама и от това може да не е...
В канала на Новоселци има и много друга измряла риба...бибани и костурчета...ама тях ги хвърлят рибарите на плиткото след като ги уловят...да не се връщат отново на куката...
В Мандрата от край време си има черви по рибата ....а сега и тая гадост...
Дано след забраната се пооправи щота наистина е гадно...да ловиш полуразложена още мърдаща риба...бъррррррр. 

Преди месец още като ходихме с Локалчо, Стронт и Боцмана на река Грудовска ми направи впечатление , че плува много измряла риба по нея...

Един колега загреба една червеноперка ...и тя наистина имаше някаква слуз...сиво кафява по главата ...помислих, че е нахапана от видри.....защото имаше дупки по тялото...но сега си мисля, че видрата е захапала вече заразената и болна риба...вкуса не и и харесал нещо ...и я оставила...тя да не е буклоджия като кормораните и гларусите...

После си викам, да не е нещо наранена от...КЕЧ и РЕЛИЙЗ...хваната и пусната...както го правят повечето колеги...ама и от това може да не е...

В канала на Новоселци има и много друга измряла риба...бибани и костурчета...ама тях ги хвърлят рибарите на плиткото след като ги уловят...да не се връщат отново на куката...

В Мандрата от край време си има черви по рибата ....а сега и тая гадост...

- Local
- учете се от него
А последния път като бяхме с Жоро, хванах 2 бабушки направо изгнили едната на корема , другата на гърба... все едно с нож разрязани и завехнали раните ... голяма гадост... тая година сигурно повече няма да стъпя там. Коя знае какви гадости се изсипват в тези реки...
Ама Жоро каза че каракудата била много вкусна... сигурно е рафинирана...

Ама Жоро каза че каракудата била много вкусна... сигурно е рафинирана...

Клавиатура риба не лови!!!