Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Яз. Цанков Камък 2.2.2013
-
- разбира нещата
Яз. Цанков Камък 2.2.2013
Привет колеги
Най-накрая ми се сбъдна мечтата да посетя въпросния язовир! Беше голям панайр на язовира
Явно риба си има,но днес за целия ден едно изпуснато костурче на симеон и нищо друго. До мен на фидер изкараха една хубава американка. Един с лодка мина и каза,че по към аза на пружина,стръв торен били изкарали един шаран 2 кг и това е. Иначе местните говорят,че до преди седмица хващали повече. Също така на отсрещния бряг имаше колеги с лодка и там дълбочината е към 9-10 метра,та бяха изкарали околи 4-5 червеноперки хубави,ние хвърляхме на 4-5 м. дълбочина и рибата просто я нямаше. Сутринта беше адския студ
На няколко шъти чупих леда от водачита,а да закачиш червей на куката беше истинско предизвикателство понеже пръстите изтръпваха яко
На места по земята имаше люспи,което издаваше,че е вадена хубава риба ! Ето ви и обещаните снимки от язовира ! Малко са кофти,понеже са от телефона. Имам големи надежди за този язовир,но му трябват още 2-3 годинки да развъди повечко риба
На пролет ще се пробва там шарана определено,но лятото съм си на Антона 

- nikolaiiliew
- сериозен играч
- krasimir n.
- научил се да хвърля
Re: Яз. Цанков Камък 2.2.2013
[quote]На пролет ще се пробва там шарана [/quote]
Напролет, вероятността да е забранен клони към 100%.

-
- разбира нещата
Това е така за което и аз се надявам ! По-добре е да го забранят за още 2-3 години поне и тогава ще е шоуто ! Носят се слухове,че след падане на забраната за размножителния период и Цанков камък офицялно ще бъде открит за риболов. До колко е вярно не знам. Иначе местен ми каза,че есента е вряло от малки шаранчета в брега. Буквално казва,беше почерняло. Дано се развива добре рибата в него !krasimir n. написа:На пролет ще се пробва там шарана
- Батко Емо
- разбира нещата
Защо забрана?Да не питеен? 

- Христо Рангелов
- разбира нещата
Като гледам на последната снимка шишето , стигам до мисълта , че сте си прекарали страхотно.. 

"The more you know, the less you carry"
-
- разбира нещата
За да може да се развие по-добре рибата в него колегаБатко Емо написа:Защо забрана?Да не питеен?

-
- разбира нещата
За някой беше колегаХристо Рангелов написа:Като гледам на последната снимка шишето , стигам до мисълта , че сте си прекарали страхотно..

-
- сериозен играч
Сигурно си наблегнал на мезето!!! 

-
- разбира нещата
Нямаше начинjivko.evn написа:Сигурно си наблегнал на мезето!!!

Ебаси свинщината!
-
- разбира нещата
Пич,забелязал съм,че във всяка втора тема плюеш и си недоволен ! Да вземеш да спреш да влизаш в сайта вече ли ?? Мисля,че ти е врема да се осъзнаеш малко !sis79 написа:Ебаси свинщината!
- Батко Емо
- разбира нещата
Не му обръщай внимание!
Има си ядове сигурно.Да се развие язовира откъм риба ако има забрана не е лошо,но и ти в репортажа си/да има повече като тебе/ сам посочваш-,,местен ми каза,,местните хващали повече,,.Та да не стане като навсякъде където се зарибява,местните,горските и едни други да се облажат а ние с тебе като отидем дори и само след година забрана да пием по една студена 

- krasimir n.
- научил се да хвърля
[quote="Батко Емо"]Да се развие язовира откъм риба ако има забрана не е лошо,но и ти в репортажа си/да има повече като тебе/ сам посочваш-,,местен ми каза,,местните хващали повече,,.Та да не стане като навсякъде където се зарибява,местните,горските и едни други да се облажат а ние с тебе като отидем дори и само след година забрана да пием по една студена
[/quote]
Други очаквания ли имаш?
.....па и щом си тръгнал да "блажиш"....,
От такива"блажещи" само за ,месец ,два (след откриването), предимно ще се пие
Иначе там водата е мнооо добра (особено, кат е студена)
Иначе,шаранчета има мнооого,шарани вече-също има,толстолоб (лятото,кат ги гледах имаше и по 2,3 кила),каракуди -вече има и по 300-400 гр(явно в зарибителния материал е имало и доста каракудки) ,бабушките са ясни,костурчетата също,пъстърви - сериозни,мряна-доста имаше, ама вече сигурно е на залез....,единични сомчета,щуки..За бяла --мога само да предполагам(не съм виждал или хващал)
.

Други очаквания ли имаш?

.....па и щом си тръгнал да "блажиш"....,
От такива"блажещи" само за ,месец ,два (след откриването), предимно ще се пие

Иначе там водата е мнооо добра (особено, кат е студена)

Иначе,шаранчета има мнооого,шарани вече-също има,толстолоб (лятото,кат ги гледах имаше и по 2,3 кила),каракуди -вече има и по 300-400 гр(явно в зарибителния материал е имало и доста каракудки) ,бабушките са ясни,костурчетата също,пъстърви - сериозни,мряна-доста имаше, ама вече сигурно е на залез....,единични сомчета,щуки..За бяла --мога само да предполагам(не съм виждал или хващал)