Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Батмилене, я познай...
Модератор: dantho.mihov
Батмилене, я познай...
Батмилене, я познай каква рибка държа в ръчичките си - хванах я днес преди мача:

И я хванах с макаричка Shimano SIENNA 1000FB, която си купих лани за 39 долара с ДДС в САЩ. Сметни сам, колко ще струва в лева у нас?
А колегата ми заби две по-големи с едно мижаво мичелче:

И по-евтинките такъми ловят, ако ги коландрисвате добре!
Наслука на всички

И я хванах с макаричка Shimano SIENNA 1000FB, която си купих лани за 39 долара с ДДС в САЩ. Сметни сам, колко ще струва в лева у нас?
А колегата ми заби две по-големи с едно мижаво мичелче:

И по-евтинките такъми ловят, ако ги коландрисвате добре!
Наслука на всички

Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
па другото ще се оправи!
Zarganski,zarganski написа:Хвала, Доценте.
Днес и аз се разписах. Първия шаран за сезона. Мъник към 2 килца ... ама първия...![]()
кофти че не бихме... ама в риболова ни върви![]()
във вторнок и аз ще постна снимки.
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!
P.S. от къде са тези красавици?
Нека първо Батмилен ми отговори на гатанката, па после ще кажа и гьола, не е тайна, та да го крия.
Честито за шарана и весели празници, брато. Калканите ни чакат, да знаеш

Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
па другото ще се оправи!
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Браво Доценте...ама на платен не е "сладко" ...то се е дно да идеш в МЕТРО с пръчката на рамо....хахаха...
А за Шиманото браво...кво да кажа...нашите "доморасли" кожодери гръм да ги удари по портфелчето...
Не видяли по-горе как ми се нафърли оня ДОБЕРМАН от магазин РИБАР...абе харани куче да те лае...колко грешни парици съм уставил там...ама хак му е ...повече няма на стъпя в "ДРАГСТОРА" му за китайски боклуци...
А сега към ЗАРГАНСКИ...абе в събота Колю Сървайвара...в Поморие ми каза, че със Стрижока сте в Турско на риболов...и ще чакаме големи заргани да донесете...а ти ШАРАНИ ловиш в нашенски гьол?????
А за Шиманото браво...кво да кажа...нашите "доморасли" кожодери гръм да ги удари по портфелчето...

Не видяли по-горе как ми се нафърли оня ДОБЕРМАН от магазин РИБАР...абе харани куче да те лае...колко грешни парици съм уставил там...ама хак му е ...повече няма на стъпя в "ДРАГСТОРА" му за китайски боклуци...

А сега към ЗАРГАНСКИ...абе в събота Колю Сървайвара...в Поморие ми каза, че със Стрижока сте в Турско на риболов...и ще чакаме големи заргани да донесете...а ти ШАРАНИ ловиш в нашенски гьол?????