"Другарска "критика

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
saksi
фен клуб-скобар

"Другарска "критика

Мнение от saksi »

Неделя и понеделник останах без Интернет.Направо полудях,викам си колегите ходят за риба и пишат ли, пишат във форума.............
........ДА АМА НЕ.Днес включвам компа и викам си ,има да четаааааааааа. :lol:
....Нито един репортаж от Софийска околия :twisted: . :roll: :roll: :roll:
А тия дни почти всички са били за риба.Времето хубаво,последни дни преди забраната............
Не мога да разбера ,що не пишете колеги.Ако хващате много риба, пазете си местата в тайна, но ако не хващате (като мен :lol: )...пишете.Поне да знаеме къде да не ходим.Просто не ми го побира акъла ,що не се пише.
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Следващата седмица съм в София и почваме да пишем ние, пък може и да стимулираме някой :lol: :lol: :lol:
Аватар
Диканаров
кандидат преподавател
кандидат преподавател

"другарска" критика

Мнение от Диканаров »

Прав си Сакси! Ето от мен! На 07.04. Негован - "Голям" гьол и "Санчо Панса" тридесет колеги и само един с щека извади 5 каракудки до длан. Никакъв хищник, или бабушка, оклей, лин, амур, шаран, раци, кефал и сом. Аз хвърлях на жива рибка, на блесна и воблер без удар. Бях пуснал и едно рачило. На него не ми се хвана даже виолетка или слънчак. На тръгване ми "клъвна" лапад и глухарче за салатката. На 08 и 09 бях у дома защото се разсъблякох на слънцето и ме надуха та настинах . Още се лекувам с "джибромицин" вечер. :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”