надувна лодка

Счупили сте любимия си такъм? Попитайте останалите как да се справите с проблема

Модератор: emo vasilev

anunimos

надувна лодка

Мнение от anunimos »

има ли някой информация къде магат да ми напълнят надувна лодка с полиуретанова пяна.
Аватар
MARTIN4O
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от MARTIN4O »

ne znam ot kade si no vav varna gi palniat v ELDOMINVEST.i to za nikakvi pari
FISH
Аватар
MARTIN4O
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от MARTIN4O »

palniat gi s niakakva piana s koito oplatniavat boilerite.i sled tova kyki4kata moje6 da si ia zabiva6 kogato si poiska6 na lodkata:)
FISH
gogo_a
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от gogo_a »

Ако искаш да зелепиш отвор до 3-4 см може да постигнеш частичен успех с лепилата на фирма Бизон, продават се в Метро или ОМВ, струват около 5 лв. комплект с платно за подлепяне. За съжаление полиетилените не могат да се лепят истински, само се заварят, което няма кой да ви го направи. С гумените лодки е лесно.
kutsuzlia
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от kutsuzlia »

ама колега, кат я напълниш с тая пяна и после не мож я спадна бре! :roll: Как ще я влачиш таз лодка, тогава ти трябва колесар а не помпа! :lol:
-Кълве ти, кълве ти!!! Звънчето ти излетя направо!!!
-Абе да се лови сама като й е мерак толкоз...
:-D
гост
новобранец
новобранец

Мнение от гост »

Аз искам да ппопитам има ли някакъв начин да си импрегнирам плата на лодката защото спада от самия плат - мястото е около 40-50 кв.см.
Уважавай събеседника!!!
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Колега , аз поне не се сещам за нищо ефикасно . Помисли и ти да я напълниш с пяна. Вярно става твърда ама по-добре от хич , все ще я закараш до язовира :(
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Аватар
old fox
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от old fox »

:lol: А в Софията къде може да се намери такава пяна??

:lol: Колеги, много си е важен тоя въпрос :shock:
РИБОЛОВА Е КАТО СЕКСА - ИЛИ МОЖЕШ -ИЛИ ГЛЕДАШ 1 1 1Р
kutsuzlia
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от kutsuzlia »

Полиуретанова пяна на флакон. Във всяка железария! :idea: :wink:
-Кълве ти, кълве ти!!! Звънчето ти излетя направо!!!
-Абе да се лови сама като й е мерак толкоз...
:-D
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Колега пяната ще тия надуе неравномерно,освен ако не направиш калъп.Ще ти кажа нещо ефикасно,отиваш в някой магазин или склад,където продават всичко за басейни,там има едно мазило снего мажат мазилката преди да сложат плочките.Присъствал съм на тъкава демнстрация където намазаха плетена кошница и след няколко часа я напълниха с вода,без да капне.Начина на употреба ще ти го кажат на място.Мажеш обаче цялата лодка и става с гумено покритие.Дно да съм ти бил полезен чао :lol: :lol: :lol:
Аватар
mircone
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от mircone »

Здравейте колеги.Тази тема ме заинтересува,та да попитам къде точно трябва да се интересувам за пълненето с пяна в Елдоминвест,или по-точно към кого там.Предварително ви благодаря за инфото.
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

за да я напълниш с пяна ти трябва голямо налягане.с бутилките не става добре.в пловдив знам място където ще ти я напълнят,но излиза на цена лодка втора употреба.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
gogo.ko
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: надувна лодка

Мнение от gogo.ko »

колеги тази пяна двукомпонентна,ние правим панели за покриви и складове,имам опит пълненето на лодки.Първо се смесват двата компонента,изчислява се обема на лодката ,след това за по малко от 10 мн ,сместа се сипва в лодката за 15 мн се втвардява.Забравих да ви кажа че лодката трябва да се надупчи за да може пяната да избие.Компоненти ИЗОЦИАНАТ И ПОЛИОЛ.преди време пълнех една но сложих много пяна след 20мн гръмна :D :lol: :lol: :lol:
Аватар
gogo.ko
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от gogo.ko »

нему трябва налягане ,с 150 атносвери се пълнят панелите,а за лодка трябва само да се смесят двата компонента.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Има едни флакони ВЮРТ,на едноиманната фирма.Навремето намазахме на един колега лодката и още държи.Това е нещо като течен каучук който после се втвърдява и става много здрав и еластичен.Намазва се,след като петното което ще бъде третирано се почисти внимателно.Лодката да бъде напълно спадната за да може да хване вюрта.Там където лепят стъклата на колите,има една основа която се нанася предварително и дава възможност на ВЮРТА да хване много здраво.Единия флакон беше към 8-9лв,ако не се е вдигнала цената.Дано да ви е от полза информацията.Успех в ремонта !!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Как да си поправя или направя...?”