щека
Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev
щека
Колеги ,искам да мина на риболов със щека .Дори си купих една 9,5 м на старо /като нов в тоя риболов/Помогнете ми с оластичването на щекичката .Какви ластици ,каква дебелина ,втулки ,бънгове и т. н.да ползвам .В момента си правя платформичка икато е готова ще ви кача някоя снимка за оценка. Превдарително благодаря
Re: щека
За дребна риба- 0,9-1,0мм. чист латекс, ще е добре за начало / с малки бънгове на 2-ро или 3-то коляно/
за по едри риби 1,4- 1,6мм. пак чист латекс,кухи от 2,1 до 2,5мм. сиво, черно хидро на Дайва и тн. / на 3-то коляно /
марки много Сенсас, Престан,Дренан за ластиците
а за конектори, фтулки и тн. Стонфо, Сенсас или Дренан
успех
за по едри риби 1,4- 1,6мм. пак чист латекс,кухи от 2,1 до 2,5мм. сиво, черно хидро на Дайва и тн. / на 3-то коляно /
успех
То не кълве, ама ние си ловиме
Хвани пусни-не бъди МЕСАР
А бе нещо не калват.... да бе само си смучат
Кое си е- си е

Хвани пусни-не бъди МЕСАР
А бе нещо не калват.... да бе само си смучат
Кое си е- си е

Нямам какво повече да добавя към горния пост.Това е като за начало по-нататък ще ти станат ясни мн неща(ест. ако искаш да продължиш с този риболов).Иначе ето ти едно клипче за оластичаване: http://www.youtube.com/watch?v=IH9yOB4ir1s Дано съм помогнал! 

- bojinov_86
- новобранец
Точен като швейцарски часовник !mikej написа:За дребна риба- 0,9-1,0мм. чист латекс, ще е добре за начало / с малки бънгове на 2-ро или 3-то коляно/
успех
Не се страхувай от врага,който те атакува, а от фалшивия приятел,който те прегръща!
Благодаря ви колеги .Като за начало ми стига информацията .Мисля че в процеса на работа ще ми светне повече за тия щеки.Оше веднъж благодаря.