Къде се намирам:
Рибите
За рибите по света и у нас
naRiba.com

Форум

Зарибяване на BASS в България
Модератор: emo vasilev
Зарибяване на BASS в България
Колеги дайте мнения за зарибяване на BASS в България... това е страхотна риба и ще е удоволствие за Българските рибари 

Над силата е единствено способността да я контролираме.
Catch the moment, Release the fish.
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Re: Зарибяване на BASS в България
Удоволствието ще е само за ЧАСТ от тях , а именно спининг риболовците
А това ,че ще опоска доста други видове помисли ли го ?

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
колега затова съм пуснал темата не знам дали ще навреди на другите видове рии ... затова който е запознат със нещата нека да се изкаже 

То колкото няма риба само такова нещо ни трябва във водоемите.Ако е за някакъв зарибен гьол само за спининг е добре ама иначе....
Хвани,пусни
neHaTaa написа:То колкото няма риба само такова нещо ни трябва във водоемите.Ако е за някакъв зарибен гьол само за спининг е добре ама иначе....
риба няма заради нас не заради самата риба.... хората са най големия вредител...
То това нещо всеки го знае.Риба си има ама не е както преди на гола кука да я ловиш.Просто си дадох мнението,че ако има такова зарибяване с басс съм твърдо против !
Хвани,пусни
разбира се колега затова пуснах темата всеки да си дава мениетоneHaTaa написа:То това нещо всеки го знае.Риба си има ама не е както преди на гола кука да я ловиш.Просто си дадох мнението,че ако има такова зарибяване с басс съм твърдо против !

Според мен би било чудесно да си имаме водоеми с Bass.
Но дали хората ще имат разума и съвестта, затова да не я разнасят и по други езера,язовири и т.н.м където би могла да се превърне в унищожител?
Но дали хората ще имат разума и съвестта, затова да не я разнасят и по други езера,язовири и т.н.м където би могла да се превърне в унищожител?
точно добре ще е да има ....ourglory написа:Според мен би било чудесно да си имаме водоеми с Bass.

- antivik
- кандидат преподавател
Що се месите на Господ в работата...? Ако беше наречена за у нас, щеше да се е развъдила сама
, щом я няма, значи не и е тука мястото.

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
-
- научил се да хвърля
Бас е вид костур-хищник.Гледам филми за риболова в Щатите-където във водоема има бас ловят само него и едър слънчак.Не трябва да се бъркаме в работата на природата както казва колегата Антивик.
- evilduck
- научил се да хвърля
Ами то и стените на язовирите не са божа работа да ги събаряме и тях.А иначе самият бас няма да обезриби и унищожи нищо в испания и италия,франция гледам хората си ловят още не им е и изядена рибата а иначе най близо бас има в сърбия или в хърватия не съм сигурен коя от двете беше.antivik написа:Що се месите на Господ в работата...?
evilduck написа:Ами то и стените на язовирите не са божа работа да ги събаряме и тях.А иначе самият бас няма да обезриби и унищожи нищо в испания и италия,франция гледам хората си ловят още не им е и изядена рибата а иначе най близо бас има в сърбия или в хърватия не съм сигурен коя от двете беше.antivik написа:Що се месите на Господ в работата...?
колега много съм съгласен с теб... и мерси много за информацията

Здравейте колеги,bass най близо до България има в Харватиа и Кипър.В Бг не съм много сигурен дали ще вирее заради климата.Баса Micropterus salmoides не е костур ,а е от лавраците. 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.