Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Кратък риболов на реката
- vanko1988
- фен клуб-скобар
Кратък риболов на реката
Здраве желаем другари!
Скоро не бях писал,ама те сега се престраших да пусна малко снимчици от днешния кратък риболов.Към 16часа бях заел бойна позиция на реката,а тя бистра та бистра,освен това духа вятър и припръсква дъждец,абе кво да ви говоря,изкецана работа.Въпреки че атмосверните условия бяха против мен,времето не уплаши душите наши
.Застрелях работното място с 4-5 прашки бял.Стръв-чръв.И като се почна..........едно чакане....час и половина....Тъкмо взех да си мисля,че капото е готово,когато това перо най накрая потъна,и хванах едно скобарче.След него хванах и още някоя друга рибка.Бърза снимка с рибата и релийз.
Те и некоя снимка за цвет:

Скоро не бях писал,ама те сега се престраших да пусна малко снимчици от днешния кратък риболов.Към 16часа бях заел бойна позиция на реката,а тя бистра та бистра,освен това духа вятър и припръсква дъждец,абе кво да ви говоря,изкецана работа.Въпреки че атмосверните условия бяха против мен,времето не уплаши душите наши

Те и некоя снимка за цвет:
Ако искаш да си щастлив 6 месеца-купи си нова кола,ако искаш да си щастлив 1 година-ожени се,ако искаш да си щастлив 1 и 6 месеца-намери си любовница..А АКО ИСКАШ ДА СИ ЩАСТЛИВ ЦЯЛ ЖИВОТ-СТАНИ РИБАР !
Re: Кратък риболов на реката
Красиви риби! Поздравления за успешния излет 

- nikolaiiliew
- сериозен играч

Късаш, вържеш и продължаваш. Упоритост и търпение му е майката!
- antivik
- кандидат преподавател
Ако не бяха тези снимки с риболов през забранената част на денонощието и я щях да река евала но така.... 

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
- Rex Hunt_2
- научил се да хвърля
Браво! Разнобразен от към риби риболов! Малко, но си спасил капото.
Следващия път повече!
Следващия път повече!

Поздрави,
Rex Hunt_2
Rex Hunt_2
-
- научил се да хвърля
Е хайде сега, пак има недоволни! По-добре ли е по светло да пълнят чувалите или да хващат по една риба, да се снимат с нея и да я пускат там където и е мястото??? Освен това тъмната част на денонощието е много относително понятие!!!antivik написа:Ако не бяха тези снимки с риболов през забранената част на денонощието и я щях да река евала но така....
На колегата евала за риболова и релийза.
Между другото, ако сте обърнали внимание всички негови теми са "catch&release"!!!
Съдбата рано ни излъгала,
живота сграбчил ни отвред
и х*й подложил ни на ъгъла,
за туй вървим с г*за напред.

живота сграбчил ни отвред
и х*й подложил ни на ъгъла,
за туй вървим с г*за напред.

Браво за улова и релийса. Жалко че си снимал баш по време на слънчевото затъмнение
, ако беше изчакал малко щяха да станат по-добри снимките 

-
- сериозен играч
Хубави риби!Другия път повече. 

- vanko1988
- фен клуб-скобар
Риболовец Гб написа: Е хайде сега, пак има недоволни! По-добре ли е по светло да пълнят чувалите или да хващат по една риба, да се снимат с нея и да я пускат там където и е мястото??? Освен това тъмната част на денонощието е много относително понятие!!!
На колегата евала за риболова и релийза.
Между другото, ако сте обърнали внимание всички негови теми са "catch&release"!!!
Колега няма смисъл да им обясняваш,тук е пълно със "светци".По принцип се ръководя от принципа "Убий глупака с мълчание" обаче за протокола ще отбележа,че снимките са правени на мръкване и щом съм си виждал плувката значи не е било тъмната част на денонощието!
Ако искаш да си щастлив 6 месеца-купи си нова кола,ако искаш да си щастлив 1 година-ожени се,ако искаш да си щастлив 1 и 6 месеца-намери си любовница..А АКО ИСКАШ ДА СИ ЩАСТЛИВ ЦЯЛ ЖИВОТ-СТАНИ РИБАР !
- metodid
- ще става разбирач
Колега не се ядосвай, всеки прочел поне два твои излета му е ясно, че не си от гладните хуни готови да избият всичко живо по реката. Аз се радвам на всеки твой репортаж с уловени риби. Поздрави и продължавай все така!
- indalo
- фен клуб-скобар
С удоволствие гледам твойте теми, винаги интересни с хубави снимки и има какво да се види. И сега така. Бравос. 

Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Голям кеф е да уловиш риба,а още по-голям да и подариш живота,поздравления и за двете!
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....