Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

Търся майстор от София за поправка на макара
Модератор: emo vasilev
Търся майстор от София за поправка на макара
Макарата е риоби Заубер 4000, изтървах я е едно плато и се има някакви песъчинки тук там, искам да се из4исти и смаже, защото и махнах смазката. МОля ако има майстори от София да ми пишат
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: Търся майстор от София за поправка на макара
Не ти трябват майстори колега.Да си поправиш или направиш нещо сам е по-голям кеф.
Вземи я накисни в някакъв разтворител,не много агресивен.След това я изплакни като внимаваш да извадиш песъчинките по гравитачен път т.е.да ги излееш с разтвора,повтори няколко пъти с чист разтвор до окончателното им отмиване.След това си вземи един тефлонов спрей сух (PTFE)- поли тетра флор етан,напръскай я добре и я смажи в последствие с подходяща смазка.
Вземи я накисни в някакъв разтворител,не много агресивен.След това я изплакни като внимаваш да извадиш песъчинките по гравитачен път т.е.да ги излееш с разтвора,повтори няколко пъти с чист разтвор до окончателното им отмиване.След това си вземи един тефлонов спрей сух (PTFE)- поли тетра флор етан,напръскай я добре и я смажи в последствие с подходяща смазка.
Късмета е резултат от много добро планиране !!!
Аз тук си "ремонтирам" макарите
жк.Младост 1 бл.142
GSM : 0885200170, 0895200177
Уеб сайт : http://www.sigurna-sluka.com
Не мисля, че взима скъпо и за сега нямам забележки ако ти е близо Младост 1 ... няма да сбъркаш.
жк.Младост 1 бл.142
GSM : 0885200170, 0895200177
Уеб сайт : http://www.sigurna-sluka.com
Не мисля, че взима скъпо и за сега нямам забележки ако ти е близо Младост 1 ... няма да сбъркаш.
Мерси, колега, признателен съм
Обади се на тел 0886980902Красимир. Много е добар.