Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

ГЛОБА ОТ ГЪРЦИЯ
Модератор: sapuna
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
ГЛОБА ОТ ГЪРЦИЯ
Колеги отварам нова тема щото за първи път виждам и направо публикувам официялен документ за глоба за риболовци по Гърция.
До сега имаше много слухове дали истински дали не...но ето сега случилото се преди седмица -две
ЧЕРНО НА БЕЛО.
Такива глоби са отнели 7 наши автомобила и два Бг автомобила с около 20-30 риболовци.Глобата е за секой отделно по 450 евро.

Снимката остава тук и не искам да се краде за да се публикува другаде.Ако некой иска-културно нека си попита.
Поздрав и внимавайте...нема вече лабаво.
Забравих за превода
ГЛОБА ОТ 450 ЕВРО ЗА НАРУШАВАНЕ НА ЕКО ПРАВИЛО.всичко друго по документа за формалности,закони,номери.....ако иска некой нека си направи детално превеждане.
До сега имаше много слухове дали истински дали не...но ето сега случилото се преди седмица -две
ЧЕРНО НА БЕЛО.
Такива глоби са отнели 7 наши автомобила и два Бг автомобила с около 20-30 риболовци.Глобата е за секой отделно по 450 евро.

Снимката остава тук и не искам да се краде за да се публикува другаде.Ако некой иска-културно нека си попита.
Поздрав и внимавайте...нема вече лабаво.
Забравих за превода

ГЛОБА ОТ 450 ЕВРО ЗА НАРУШАВАНЕ НА ЕКО ПРАВИЛО.всичко друго по документа за формалности,закони,номери.....ако иска некой нека си направи детално превеждане.
Последно промяна от Nikola Polizovski на Сря Фев 27, 2013 10:59 pm, променено общо 1 път.
Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

-
- научил се да хвърля
Re: ГЛОБА ОТ ГЪРЦИЯ
Е с какво е нарушено това Еко правило? каква пак глупост са измислили тия
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Намерени боклуци по реката,оставени кой знае от кога....но затечените риболовци при контрола са отнели глобата.Жалко.Зарад некой некадърници който си остават боклуците всекаде....Aemilivs написа:Е с какво е нарушено това Еко правило? каква пак глупост са измислили тия
Macedonia

-
- научил се да хвърля
Веднага обжалвай. Да доказват, че са твои боклуци. Мръсни маляки....
- dako71
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Ми вие ходите там бе хора. Хвърляте, чистите там сте.
Тук имаме много удачна поговорка. Кое магаре хванат на хармана то върше житото. Еех що и нашите органи не са така експедитивни.
Тук имаме много удачна поговорка. Кое магаре хванат на хармана то върше житото. Еех що и нашите органи не са така експедитивни.
- pacho109
- сериозен играч
Имат държавен дълг 200 милиарда да връщат 

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
-
- разбира нещата
pacho109 написа:Имат държавен дълг 200 милиарда да връщат

-
- новобранец
ми то и нашата държава има голям дълг, но никой не е насмел когото трябва и тук да стане така. аз ще се радвам и при нас да се затегнат нещата
Екоправилото е само претекст,просто им е писнало от нас и македонци и искат да ни уплашат с глобите и ние сами ще спрем да ходим.

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
С приложения документ е имало още два документи,те са им ги взели на наще в консулата при обжалването.Имали са и печет в паспорта за да не минат назад докато не подмират глобата и още еден печат откато са платили да може слободно да си минат назад.
Macedonia

-
- сериозен играч
Никола,може ли да покажа този текст в ГФ там има хора живеещи и работещи в Гърция и ще го преведат?.После ще върна превода.
Ейййй никой не си чисти боклуците,а веднага започва да търси причината другаде.Не визирам колегите които съм цитирал,но ако всеки си почиства няма да се стига до еко глоби.Дори в града виждам хора които си изхвърлят пепелника на сфетофара та камо ли като е в храсталака.esho написа:pacho109 написа:Имат държавен дълг 200 милиарда да връщат![]()
Точно
Колега , тази 'хвърчаща бележка' от къде ти я изкопаха ?!? ... аз поне не прочитам нищо смислено в текста ?!?!!!
Да ли са ,или не са техни боклуците,съм съгласен,но ние сме мръсно племе,ще посна снимки след неделя да видите за що иде реч ,сметище направено от гърци сигорно.Дошли и си хвърлили боклуците на яз Сопот
,но не гърци а селяни Български,контенери има но боклука до тях,мръсно племе сме.
Затова никаде не ни искат,те и от Гърция ще ни изгонят.Посланието ми е събирайте си боклуците,и чиста природа.

Риба къща няма.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
От глобен колега,написал съм погоре какви още документи са им дали и каде са в момента.(записник с наведени боклуци ,който са намерени на местото и правилник за спазване на природата чиста са другите два потписани документи)nafplio написа:Колега , тази 'хвърчаща бележка' от къде ти я изкопаха ?!? ... аз поне не прочитам нищо смислено в текста ?!?!!!
Macedonia