Къде да отидем за риба около Пазарджик????

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

N_Petkov
новобранец
новобранец

Къде да отидем за риба около Пазарджик????

Мнение от N_Petkov »

Колеги каде има някой готин водоем с рибоци около Пазарджик защото в последните дни ходя само на с.Огняново където има само щаран и то се ловят по 4-5 за цял ден .... Ако някои има предложение за друг довоем да драсне 2 реда ,мерси;п
Joro_PZ
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Къде да отидем за риба около Пазарджик????

Мнение от Joro_PZ »

Колега, ми то май всички пазарджиклии си задаваме тоя въпрос, включително и аз :D . Беше се чуло, че на Смилец вадят хубава каракуда миналата седмица, но инфото вече не е актуално. На Лозен дребни мухари, абе изобщо по непллатените си е трагедия до колкото знам.

П.П.
Ако искаш питай в ЛРД"Сокол" - Пазарджик, разправят, че по стопанисваните от тях гьолове имало много риба :lol: :lol: :lol:.
Бирата е поредното доказателство, че Бог ни обича и иска да бъдем щастливи.
firepd69
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от firepd69 »

В неделя си направих една разходка до Динката - малкия гиол след баластриерата.На повърхността играеше мухар.Не съм ловил, но мисля, че вече е тръгнал.Там е по-дребен отколкото на големия.Между другото ми казаха, че миналата седмица там са хванали двама бракониери, имало е съвместна проверка на ИАРА и жандармерия.Есента един познат там вадеше и доста хубави перки, ако имаш време не е лошо да се пробваш.Тази седмица няма да имам възможност, иначе веднага бих се пробвал макар, че плувкадийството не мие много, много на сърце.
Последно промяна от firepd69 на Вто Мар 05, 2013 10:04 pm, променено общо 1 път.
N_Petkov
новобранец
новобранец

Мнение от N_Petkov »

Мисля ,че в крайна сметка през почивните дни ще се ходи на пясъка за перки чувам ,че покрай решетката било жар . Мой познат ми сподели ,че преди няколко дни 3ма души са разделили по 8кг за 1 ден . По принцип не си падам по перките но и това ще почеше крастата за сега :D. То в нашия край и платените са по зле от всичко на света :D взимат 10-15 лева и цял ден няма докосване без значение на какво ловиш няма дъно няма плувки ,чух ,че пускали шарани на бошуля миналата седмица но нз дали да ходя там то на този смотан водоем обикновенно се ловят шарани по 1-1.5кг :д мах
bugy
новобранец
новобранец

Мнение от bugy »

Колега за Лозен да ти кажа на 2,03 бяхме поне 10 човека нямаше пипане.
aiskrov
новобранец
новобранец

Мнение от aiskrov »

Joro_PZ написа:Колега, ми то май всички пазарджиклии си задаваме тоя въпрос, включително и аз :D . Беше се чуло, че на Смилец вадят хубава каракуда миналата седмица, но инфото вече не е актуално. На Лозен дребни мухари, абе изобщо по непллатените си е трагедия до колкото знам.

П.П.
Ако искаш питай в ЛРД"Сокол" - Пазарджик, разправят, че по стопанисваните от тях гьолове имало много риба :lol: :lol: :lol:.
Колега на кой-гьол в смилец са излизали караконджулите
bugy
новобранец
новобранец

Мнение от bugy »

Някой да има актуално инфо че смятам с детето да се поразходим събота или неделя.
firepd69
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от firepd69 »

bugy написа:Някой да има актуално инфо че смятам с детето да се поразходим събота или неделя.
Разходи се до Динката, ако е хубаво времето.Вземи си захранка за мухар и царевица за каракуда и кефал.Каракудата и кефала излизат но още е много тегава работата.Ориентирай се на първия ръкав до дигата, някъде на плиткаж.На втория и третия ръкав рибата тръгва по-късно. :wink:
Аватар
geibriel
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от geibriel »

aiskrov написа:
Joro_PZ написа:Колега, ми то май всички пазарджиклии си задаваме тоя въпрос, включително и аз :D . Беше се чуло, че на Смилец вадят хубава каракуда миналата седмица, но инфото вече не е актуално. На Лозен дребни мухари, абе изобщо по непллатените си е трагедия до колкото знам.

П.П.
Колега на кой-гьол в смилец са излизали караконджулите
Ако може и аз да попитам същото :)
Не сме народ
Не сме народ, не сме народ, а мърша,
хора, дето нищо не щат да вършат.
Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!
"Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас.
Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша.
1875
mito_n1
новобранец
новобранец

Мнение от mito_n1 »

Ходих на един платен рибарник , малко е гьолчето ама има доста каракудки и много доволни шарани.Намира се като тръгнете от Пазарджик към магистралата свивате в отбивката за МкДоналдс след 100 метра някъде има една ограда от дясно ви се пада и един остър завои няма да свивате там а продължавате направо по черния път ,там ще видите едно като малка къщичка е там е ! 2лв. на пръчка , каракудата е без пари а шарана се заплаща 5лв. мисля че беше.
Прикачени файлове
Карта.
Карта.
Untitled.jpg (232.78 KiB) Преглеждано 6088 пъти
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”