Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

село Труд Пловдивско
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- ще става разбирач
село Труд Пловдивско
Колеги бях миналата седмица на платените оризарници на село Труд(кара6 през главната на селото до края стигаш една бензиностанция и там в дясно и после в ляво и се вижда).Значи офертата е следната до 6лв на човек колкото прачки искаш 5 кг каракуда безплатни и ако хванеш 2 6аранчета безплатни.
Малко смотано ми се видя защото там са 4 оризарника еди след друг(аз им викам вани) и все едно си хвърлил в на Метро аквариумите.в всмисъл виждаш я рибата ма не ще да кълве.
Разписахме се ма с мн зор каракуда никаква но барнахме по едно шаранче(моето беше голо).
От гледна точка е удобно щето е на една плиунка от Пл и може да идеш с колелото ма от друга страна ако си идеш валат изък за 6 лв.Имам и снимки на шаранчета но по късно.
Шараначетата са 1-1.5 кг
Малко смотано ми се видя защото там са 4 оризарника еди след друг(аз им викам вани) и все едно си хвърлил в на Метро аквариумите.в всмисъл виждаш я рибата ма не ще да кълве.
Разписахме се ма с мн зор каракуда никаква но барнахме по едно шаранче(моето беше голо).
От гледна точка е удобно щето е на една плиунка от Пл и може да идеш с колелото ма от друга страна ако си идеш валат изък за 6 лв.Имам и снимки на шаранчета но по късно.
Шараначетата са 1-1.5 кг
-
- ще става разбирач
Моето ходене на въпросните"Вани"е почти същото като твоето от 42-ма човека на двете вани само аз и още един дядо хванахме,той шаран аз бяла риба(в галерията има снимка) и това е неброя 2 каракудки които бяха изкарани за деня при позволени да се вземат 5 кг. малко е смешно!Няма да стъпя повече там лично аз а и останалите 6 човека който бяха с мен!
Предпочитам да отида на Куртово или на Кричим и да си ги платя после но да знам че сам ги хванал
Небих казал че Труд е представата на един риболовец за "начесване на крастата"

Предпочитам да отида на Куртово или на Кричим и да си ги платя после но да знам че сам ги хванал

Небих казал че Труд е представата на един риболовец за "начесване на крастата"

Който го може го може,останалите гледат!
-
- разбира нещата
Моето село е Труд
От край време там няма риба!Не знам кой ви е излъгал че може да се направи риболов!Трябваше да питате някой местен(ако не сте го направили де) да ви каже дали има смисъл да се ходи!
Миналото лято нямаше риба явно и сега няма!
На 500м от тези рибарници има един който държеше стабилно риба(поне миналото лято).Имаше дни в които правех по 15 шарана и 2-3 кг каракуда!
Не съм ходил от миналата есен там и не съм сигурен дали още "функционира".
Значи пътя е същия само с малко отклонение в края!По-главния път,после от бензиностанцията на дясно,след това идват "ваните".Преди "ваните" има един канал(вижда се от пътя),тръгвате по-него нагоре!Рибарника е на 400м по-нагоре от "ваните".Дано сте ме разбрали!
"Шерифа" държеше този рибарник,трябва още да е той!
Така че ако някой ден срещнете някой от Труд го попитайте за рибарника на "Шерифа" и дали дава!
Успех!

От край време там няма риба!Не знам кой ви е излъгал че може да се направи риболов!Трябваше да питате някой местен(ако не сте го направили де) да ви каже дали има смисъл да се ходи!
Миналото лято нямаше риба явно и сега няма!
На 500м от тези рибарници има един който държеше стабилно риба(поне миналото лято).Имаше дни в които правех по 15 шарана и 2-3 кг каракуда!
Не съм ходил от миналата есен там и не съм сигурен дали още "функционира".
Значи пътя е същия само с малко отклонение в края!По-главния път,после от бензиностанцията на дясно,след това идват "ваните".Преди "ваните" има един канал(вижда се от пътя),тръгвате по-него нагоре!Рибарника е на 400м по-нагоре от "ваните".Дано сте ме разбрали!
"Шерифа" държеше този рибарник,трябва още да е той!
Така че ако някой ден срещнете някой от Труд го попитайте за рибарника на "Шерифа" и дали дава!
Успех!
-
- научил се да хвърля
pehooooooooo pehooooo! И ти ли се улови като пролетен шаран на въдицата на Тариката от труд! Само помисли коко човека сте били, колко въдица са били, с колко куки, ми то дет се вика кат мръдне рибата и сама ще се закача бе!!! Срамота! Ей от такива проби дали дава или дали "говори истината" тарикатите си пълнят гушите! Ама и балъци много! Почвам да се замислям вече!
Нищо лично!!!

Нищо лично!!!

-
- ще става разбирач

Банка, и аз се хванах наистина,абе от краи време се каня на такива думи да не вярвам но ето виж пак и отново се случи

Да е жив и здрав човека,то ние сме за е...е че отиваме и му пълним гушата както казваш ти !
Надявам се че поне на някой друг съм отворил очите и съм му спестил 10 лв.

Кажи каде и кога ще ме водиш ти???

Който го може го може,останалите гледат!