Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Информация за яз.Мало Бучино.
Информация за яз.Мало Бучино.
В неделя 15.04.07г кълвеше добре до обяд каракуди хванахме така да има:46бр(3кг) с две въдици(7:00 до 14:30, след 13:00 часа спря да кълве) А иначе сутирнта 2 пъти засичам нещо доста едро(вероятно шаран),първия път не можах да го видя откачи се и избяга,а втория го видях беше около кило, но скъса и замина(бях с тънка линия ,влакно 0.12,повод 0.10,плувка 1гр,кука - 14).Смениих едната въдица с по дебело влакно и по голяма кука ама повече не се обади.Бях с 2ма начинаещи риболовци(аз с една въдица,те 2мата с една въдица )В интерес на истина около нас не се ловеше като при нас имаше някои не хванаха нито 1.Както и да е.добър риболов за мен!Иначе за язовира:На 5-6 км от околовръстното покраи кв.Суходол.
8лв на пръчка стандартно,4лв за студенти,ученици...т.н.(не ги запомних),ограничение на рибата до 10кг не се заплаща.Екземпляри над 5кг се връщат в водата(а през размножителния период на 3кг).Работи от 7-20 часа.Наслука
8лв на пръчка стандартно,4лв за студенти,ученици...т.н.(не ги запомних),ограничение на рибата до 10кг не се заплаща.Екземпляри над 5кг се връщат в водата(а през размножителния период на 3кг).Работи от 7-20 часа.Наслука
...ре
На пръчка.Колко добре е зарибено немога да ти кажа 2 пъти съм ходил за 1 година.Риба знам че има Каракуда и Шаран казват,че има и пъстурва ама незная..Хванах 1 малки костурчета
Успех

-
- новобранец
Re: Информация за яз.Мало Бучино.
НИКОГА НЕ ХОДЕТЕ ТАМ !!! В събота (26ти март2011) ходихме 6 човека, 2 дънни , 1 блесна , 4 плувки - нито един удар цял ден !!! Но нещастника ни взе парите, а самият той знае,че РИБА НЯМА !!! Та ... лапна си 50 кинта (6x8= 48lv.) и после ни гледаше гузно.igravidal написа:В неделя 15.04.07г кълвеше добре до обяд каракуди хванахме така да има:46бр(3кг) с две въдици(7:00 до 14:30, след 13:00 часа спря да кълве) А иначе сутирнта 2 пъти засичам нещо доста едро(вероятно шаран),първия път не можах да го видя откачи се и избяга,а втория го видях беше около кило, но скъса и замина(бях с тънка линия ,влакно 0.12,повод 0.10,плувка 1гр,кука - 14).Смениих едната въдица с по дебело влакно и по голяма кука ама повече не се обади.Бях с 2ма начинаещи риболовци(аз с една въдица,те 2мата с една въдица )В интерес на истина около нас не се ловеше като при нас имаше някои не хванаха нито 1.Както и да е.добър риболов за мен!Иначе за язовира:На 5-6 км от околовръстното покраи кв.Суходол.
Приятелски съвет към всички риболовци - НИКОГА НЕ ХОДЕТЕ ТАМ !!!
Разбира се,4е сме измислили страхотен начин за отмъщение за тези 48лв. ..очаквайте снимков материал

- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Информация за яз.Мало Бучино.
Не е проблема в язовира или арендатора, в събота и неделя, нямаше кълване в цялата софийска област. Така че не мисли за отмъщение, а следи тази тема: http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... start=1230
нямам живарник