Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Панчарево
- georgi_sarafov
- научил се да хвърля
Панчарево
Направихме бивак с брат ми и един приятел на островчето пред дигата във събота на 14 април в 5:00 сутринта.Хвърлихме 10 пръчки на пружина посока трибуните.Стръвта беше хляб кюспе и царевично брашно.На куките не слагахме нищо само ги забихме в качамака.Към 5:30 удари първото шаранче към 800грама и настъпи пълно затишие.само на плувка излизаше уклей и дребна бабушка.Привечер излезнаха 3 каракуди прилични на пружините и след това цяла нош удряха едри бабушки на дъно.Водата се качваше непрекъснато и три пъти се наложи да местим пръчките защото отиваха във водата.В неделя сутринта около 8:00 удариха 2 шаранчета малко над килограм и към десетина каракуди.През ноща пълно капо и в понеделниксутринта само 2 какракуди.Към 15:00 в понеделник прибирахме катуня и тогава един пич с моторница дойде закачи си мрежата и си я дръпна на вътре да си събере рибата.Освен наще псувни никой нищо не му каза а когато пуснахме наще риби обратно във водата старците разбойници казаха че не сме в ред.ОЛИГОФРЕНИ Общо взето си беше мъка с това качване на водата но за Панчарево мисля че си беше направо постижение.Съжалявам че не мога да кача снимки но другия път обещавам.Искам да помоля колегите които ходят на този водоем който е най достъпен за софиянци и не влиза в забраната да ловят с мярка за да запазим малкото риба останала там.А за местните мрежари един голям слатински КУР .
- SPIRIT
- новобранец
- Обратна връзка:
Панчарево!
Не е лошо и по реката!Когато ходим най-често слизаме доло под станцията!Само, че последните спомени са ми от миналата година, че излизаха само дребни рибки: костурчета, червеноперка и оклей!
А това с бракониерите и техните мрежи е много подло, накрая за истинските риболовци какво остава едно голямо нищо!А природата съсипана за години!

А това с бракониерите и техните мрежи е много подло, накрая за истинските риболовци какво остава едно голямо нищо!А природата съсипана за години!

Наслука!

- georgi_sarafov
- научил се да хвърля