Панчарево

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
georgi_sarafov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Панчарево

Мнение от georgi_sarafov »

Направихме бивак с брат ми и един приятел на островчето пред дигата във събота на 14 април в 5:00 сутринта.Хвърлихме 10 пръчки на пружина посока трибуните.Стръвта беше хляб кюспе и царевично брашно.На куките не слагахме нищо само ги забихме в качамака.Към 5:30 удари първото шаранче към 800грама и настъпи пълно затишие.само на плувка излизаше уклей и дребна бабушка.Привечер излезнаха 3 каракуди прилични на пружините и след това цяла нош удряха едри бабушки на дъно.Водата се качваше непрекъснато и три пъти се наложи да местим пръчките защото отиваха във водата.В неделя сутринта около 8:00 удариха 2 шаранчета малко над килограм и към десетина каракуди.През ноща пълно капо и в понеделниксутринта само 2 какракуди.Към 15:00 в понеделник прибирахме катуня и тогава един пич с моторница дойде закачи си мрежата и си я дръпна на вътре да си събере рибата.Освен наще псувни никой нищо не му каза а когато пуснахме наще риби обратно във водата старците разбойници казаха че не сме в ред.ОЛИГОФРЕНИ Общо взето си беше мъка с това качване на водата но за Панчарево мисля че си беше направо постижение.Съжалявам че не мога да кача снимки но другия път обещавам.Искам да помоля колегите които ходят на този водоем който е най достъпен за софиянци и не влиза в забраната да ловят с мярка за да запазим малкото риба останала там.А за местните мрежари един голям слатински КУР .
Аватар
Тедо
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Тедо »

един им е малко!
не видяхте ли накъде излезе моторницата? такива заслужават вечерта да им отвиеш пробката и да си търсят мАторницата на дъното :twisted:
Аватар
SPIRIT
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Панчарево!

Мнение от SPIRIT »

Не е лошо и по реката!Когато ходим най-често слизаме доло под станцията!Само, че последните спомени са ми от миналата година, че излизаха само дребни рибки: костурчета, червеноперка и оклей! :|
А това с бракониерите и техните мрежи е много подло, накрая за истинските риболовци какво остава едно голямо нищо!А природата съсипана за години! :x :evil: :x :evil: :!:
Наслука! ;-) :-) ;-)
Аватар
georgi_sarafov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от georgi_sarafov »

На арианата я бяха вързали.Опънали са я явно докато све спали втората нощ иначе шеха да берат ядове.
Аватар
maver13
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от maver13 »

Колеги кажете едно свясно место за щека на Панчарево. Не съм ходил там от дете а ми се ще през забраната да пробвам.
aide nasluka
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”